İstanbul’da kim önde belli oldu! Bu pazar seçim olsa bakın kim kazanıyor!

İstanbul’un siyasi geleceği, yerel seçimler öncesinde yapılan anket sonuçlarıyla şekilleniyor. Anketler, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasındaki rekabetin ne denli çekişmeli olduğunu ortaya koyuyor. Seçmen tercihleri ve parti politikaları, bu yarışın sonucunu belirleyecek ana faktörler arasında yer alıyor.

Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-


İstanbul Seçim Yarışında Son Durum: Anketler Ne Diyor?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, İstanbul’un siyasi atmosferi giderek ısınıyor. Gezici Araştırma Merkezi’nin başkanı Murat Gezici’nin son anket sonuçlarına göre, adaylar arasındaki rekabet kızışıyor.

Seçim Öncesi Anket Sonuçları Adayları Nasıl Etkiliyor?

Murat Gezici, Taksim Meydanı programında yerel seçimlere dair çarpıcı anket sonuçlarını paylaştı. Anketlere göre, Murat Kurum yüzde 44,1 ile önde giderken, Ekrem İmamoğlu yüzde 43,5’te kalmış durumda. DEM Eş Başkan adayları Beştaş ve Çepni ise yüzde 4,1 oy oranına sahip.

İstanbul’da Kim Önde Gidiyor? Anket Sonuçlarına Genel Bakış

Gezici’nin ifadelerine göre, yüz yüze görüşme metoduyla yapılan araştırmada, Murat Kurum’un yüzde 44,1 ile önde olduğu görülüyor. İmamoğlu’nun oy oranı yüzde 43,5 iken, diğer adayların oy oranları ise şu şekilde: Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni yüzde 4,1, Azmi Karamahmutoğlu yüzde 3,1, Mehmet Altınöz yüzde 2,3, Buğra Kavuncu yüzde 1,7 ve diğer adaylar yüzde 1,2.

Anket Trendleri: Kurum’un Yükselişi ve İmamoğlu’nun Durumu

Gezici, son üç araştırmada Murat Kurum’un yükselişini ve Ekrem İmamoğlu’nun gerilemesini belirtiyor. Gezici’ye göre, Kurum aradaki farkı yüzde 1,8’e kadar açabilir.

İstanbul Seçimleri: Yeniden Refah Partisi’nin Tercihi

Yeniden Refah Partisi seçmeninin tercihleri de anket sonuçlarını etkiliyor. Gezici’nin belirttiğine göre, Yeniden Refah’a oy verenlerin yüzde 92’si ikinci tercih olarak Murat Kurum’u gösteriyor.

Diğer Videolar

Alman Başbakan Özgür Özel'in Almancasına hayran kalmıştı! Özgür Özel Almancayı nereden öğrendi? Özgür Özel'in eğitim hayatı

Özgür Özel’in Almancasına ‘Perfect German’ övgüsü! Özel Almancayı nereden öğrenmiş şaşıracaksınız!


Seçim zaferi kutlamasıyla Ahmet Kaya Ekrem İmamoğlu'na benzetildi

Ahmet Kaya Ekrem İmamoğlu’na Benzetildi


Ahmet Hakan'ın AK Parti oy kaybı yorumu viral oldu

Ahmet Hakan’ın AK Parti oy kaybı yorumu viral oldu


Deprem öncesi ve sonrası şehir görüntüleri

Deprem öncesi ve sonrası şehir görüntüleri


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.