06 MAYIS 2024
BIST 100 10.220,61 % -0,55
DOLAR 32,305 % -0,10
EURO 34,827 % 0,05
ALTIN GR. 2.409,03 % 0,65
BRENT 83,610 % 1,03
BTC 65.419,54 % 3,94
Haber Giriş: 24.04.2024 - 10:34 | Son Güncelleme: 24.04.2024 - 10:34

Erkeklerin cinsellikten kaçmasının 4 yaygın nedeni

İngiltere'nin önde gelen ilişki koçlarından Tracey Cox, erkeklerin cinsellikten kaçmasının ve eşlerine eskisi kadar ilgi göstermemesinin 4 yaygın nedenini anlattı.

Erkeklerin cinsellikten kaçmasının 4 yaygın nedeni

İngiltere'nin önde gelen ilişki koçlarından Tracey Cox, erkeklerin cinsellikten kaçmasının ve eşlerine eskisi kadar ilgi göstermemesinin 4 yaygın nedenini anlattı.

MUSTAFA BAYGIN/ÖZEL HABER

İlişki Koçu Tracey Cox, İngiltere'de yayınlana Femail dergisine verdiği röportajda erkeklerin eşleriyle cinsel ilişkiye girmek istememesinin 4 yaygın nedenini anlattı.

Peki bunların doğru olma ihtimali ne kadar?

1. Bir ilişkisi yaşıyor

'Eskiden her gün cinsellik isteği vardı. Şimdi ayda bir kez oluyor. Elbette başka biri daha var; başka ne sebep olabilir ki? Ancak Tracey Cox'un bir uyarısı var: Aldatmak,  partnerinizin sizin yerinize yüzünü duvara çevirmesinin en az olası nedenidir. Pek çok erkek, bir ilişki yaşarken partneriyle daha yüksek bir cinsellik arzusu yaşar.

2. Artık beni istemiyor, beğenmiyor!

Benden daha genç, daha güzel ve daha zayıf kadınlara baktığını görüyorum. Eğer hala cinsel hayatımız iyi olsaydı bunu umursamazdım. Herkes çekici insanlara bakar. Ama yaptığım her ilerlemeyi geri püskürttüğünde, bunu nasıl kişisel olarak algılamayayım ki?

Kadınlar, tüm erkeklerin çekici kadınları takip ettiğine ve onlarla cinsel ilişkiye girmek istediğine inanarak büyüyorlar. Bu nedenle, eğer partneri onu cinsel olarak takip etmiyorsa, bir şekilde itici olmamalı. Görünümünüzü önemli ölçüde değiştirdiyseniz (aşırı kilo alımı veya kaybı gibi) bir miktar çekicilik kaybı olabilir, ancak bu neredeyse her zaman başka bir şeyin söz konusu olduğu anlamına gelir.

3. Yetişkin filmleri izliyor olabilir

'Ben yukarıya, yatağa çıkana kadar bekliyor ve hemen arkamdan yetişkin filmleri izlemeye başlıyor. Daha sonra haftada en az üç kez tuvalete gidiyor, kapıyı kilitliyor ve telefonundan yetişkin filmi izlemeye ve kendisiyle ilgilenmeye devam ediyor. 

Tracey Cox'a göre, çevrimiçi yetişkin filmleri endişe verici sayıda erkek için 'gerçek' cinselliğin yerini almış durumda. Anında erişilebilirdir, onu her zaman davetkar görüntüleri yargılama korkusu olmadan görmeye davet eder ve günün 24 saati sonsuz bir çeşitlilik sunar. Bunu yenmek zor!

Pek çok erkek, yetişkin filmi izleyerek cinsellik yaşamanın eşini şahsen aldatmanın hayalinin yarattığı tatmin edici bir his yarattığını da ekliyor Tracey Cox. Eğer erkek hala etten kemikten partneriyle cinsellikten keyif alıyorsa genellikle sorun etmemek gerektiği önerisini sunuyor Tracey Cox.

4- Sertleşme sorunu yaşıyor olabilir

Ereksiyon sorunları yavaş yavaş ortaya çıktığında, bir erkeğin gerçek cinsellikten kaçması yüksek bir olasılık. Bu durum erkeklerin performansa dayalı cinsellik yerine, yetişkin filmleriyle cinselliği tercih etmesinin önemli bir nedeni olarak görülüyor. 

Kaynak: HABER MERKEZİ
KONULAR: Mustafa Baygın

YORUMLAR

Erkeklerin cinsellikten kaçmasının 4 yaygın nedeni
haberine yorum yapın
0 YORUM