29 NİSAN 2024
BIST 100 10.082,77 % 1,69
DOLAR 32,423 % -0,04
EURO 34,789 % 0,14
ALTIN GR. 2.440,38 % 0,07
BRENT 87,250 % -1,08
BTC 62.712,69 % -1,93
Haber Giriş: 16.04.2024 - 18:35 | Son Güncelleme: 16.04.2024 - 18:46

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti: Galatasaray'ın puan kaybedeceği maç belli oldu! Cimbom'a şok!

Ahmet Çakar'ın şampiyonluk yarışında yaptığı tahmin, Süper Lig'de heyecanı artırdı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadelede beklenmedik bir sürpriz mi yaşanacak?

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti: Galatasaray'ın puan kaybedeceği maç belli oldu! Cimbom'a şok!

Ahmet Çakar'ın şampiyonluk yarışında yaptığı tahmin, Süper Lig'de heyecanı artırdı. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki mücadelede beklenmedik bir sürpriz mi yaşanacak?

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı giderek kızışıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet, sezon başından bu yana taraftarları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Ancak SABAH Spor yazarı ve deneyimli yorumcu Ahmet Çakar, beklenmedik bir iddiayla gündeme geldi.

RAMS Park'ta Çözülecek mi?

Ligin bitimine 6 hafta kala, 32. haftada oynanan maçları kayıpsız geçen iki ezeli rakip, şampiyonluk düğümünü RAMS Park'ta oynanacak olan derbi maçında çözecekler miydi? İşte tam bu noktada Ahmet Çakar'ın yaptığı şaşırtıcı kehanet gündeme bomba gibi düştü.

Trendyol Süper Lig'de son yılların en dikkat çeken şampiyonluk yarışı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında devam ediyor.

Ligin 32. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, sahadan 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

 Edin Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle krize giren maçı çevirmeyi başaran Kanarya, ligde puanını 85 yapmayı başardı.

Son haftalara girilirken yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertli ekip, bir yandan da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ediyor.

GALATASARAY, ALANYA'DA FARKLI KAZANDI

Şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görülen Galatasaray, 32. haftanın kapanış maçında Alanyaspor deplasmanına çıktı.

Ligin en zorlu deplasmanlarından birine konuk olan sarı-kırmızılılar, ilk yarıda istediği oyunu ortaya koyamadı ve 0-0'lık beraberlikle soyunma odasına girdi.

İkinci yarının hemen başında değişikliklerle oyuna etkisini koyan Okan Buruk, galibiyetin mimarı oldu.

Barış Alper, Ziyech ve Icardi'nin golleriyle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yolunda bir haftayı daha kayıpsız geçti.

Bitime son 6 hafta kalmışken iki takım arasındaki yarış kızışmaya devam ediyor. Bu sırada SABAH Spor yazarı Ahmet Çakar, olay bir tahminde bulundu.

Canlı yayında açıklamalarda bulunan usta yorumcu, şampiyonluğun RAMS Park'ta değil ligin son haftasında belli olacağını açıkladı.

AHMET ÇAKAR'DAN OLAY TAHMİN

İşte Ahmet Çakar'ın olay yaratan şampiyonluk tahmini

RAMS Park'ta Galatasaray, Fenerbahçe karşısına çıkarken rakibinin 2 puan önünde çıkacak. Şu an da olduğu gibi. Derbi mücadelesi berabere bitecek. Böylelikle 2 puanlık fark devam edecek.

Son hafta Galatasaray, uzun yıllar önce Fenerbahçe'nin Denizli'de yaşadığı gibi Konya'da berabere kalarak şampiyonluğu kaybedecek.

Fenerbahçe son hafta İstanbulspor'u 4-5 farkla mağlup ederek averaj farkıyla birlikte şampiyon olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

YORUMLAR

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk kehaneti: Galatasaray'ın puan kaybedeceği maç belli oldu!
haberine yorum yapın
0 YORUM