Galatasaray’a 40 milyon euroluk süper golcü yıldız: 46 gol 32 asist!

Süper Lig’i zirvede tamamlamaya hazırlanan Galatasaray, Devler Ligi için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara başladı. Aslan’ın hedefi 40 milyon euroluk piyasa değeri olan Fransız orta saha yıldızı kancayı taktı.

Galatasaray’a 40 milyon euroluk süper golcü yıldız: 46 gol 32 asist!
Yayınlama: 05.04.2024
A+
A-

Galatasaray, Süper Lig’de üst üste 12. galibiyetini elde ettikten sonra, Devler Ligi için iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla harekete geçti. Sezonu ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, 40 milyon euroluk bir süper yıldızı kadrosuna katmak için adımlar atmaya başladı.

Sarı-kırmızılı ekip, sezon boyunca orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamadığı için gözünü İtalya’ya çevirdi. Ndombele ve Oliviera ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için Juventus’ta forma giyen Fransız süper yıldız Adrien Rabiot’u hedefledi.

Fotomaç’ın haberine göre; Tecrübeli teknik adam Okan Buruk’un raporu doğrultusunda hareket eden Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusunun transferi için çalışmalara başladı. Rabiot’un güncel piyasa değerinin 40 milyon euro olduğu belirtilirken, oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği ve bu durumun Galatasaray için bir fırsat olduğu ifade ediliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fransız oyuncuyu ikna etmek için kısa süre içinde harekete geçmeyi planlıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.