Yılmaz Yılmaz kimdir, aslen nereli? Koton’un sahibi Yılmaz Yılmaz’ın eşi Gülden Yılmaz kim?

Türkiye’nin neredeyse tüm ilinde şubesi olan Koton kimin, Koton sahibi kim soruları merak konusu oldu. Halka arzı 3 Mayıs’ta sona erecek olan Koton birçok yatırımcı için yakın markajda. Koton’un sahibi aslen Adapazarı doğumlu olan Yılmaz Yılmaz’dır. Şu anda 62 yaşında olamn Yılmaz Yılmaz, deniz subayı olduğu askerlik görevinden istifa ederek mağazacılık sektörüne girdi ve Koton’u doğurdu. Yılmaz Yılmaz’ın eşi ise Gülden Yılmaz’dır. 

Yılmaz Yılmaz kimdir, aslen nereli? Koton’un sahibi Yılmaz Yılmaz’ın eşi Gülden Yılmaz kim?
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Koton kimin, Koton sahibi kim soruları bugün birçok vatandaş tarafından araştırıldı. Halka arzı 3 Mayıs’ta bitecek olan Koton’un sahibi ve kurucusu Yılmaz Yılmaz’dır. Kısa sürede Türkiye’de önce gelen mağazalar zinciri açan Koton’un sahibi Yılmaz Yılmaz aslen Adapazarı doğumlu, 62 yaşında. Deniz Teğmen rütbesi ile mezun olan Yılmaz Yılmaz ilk şubesini Almanya’da açtı. Peki Yılmaz Yılmaz kiminle evli, eşi kim?

Koton halka arz günleri

Koton Mağazacılık halka arzı, 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde 3 gün boyunca gerçekleşecek. Halka arzda paylar 30,50 TL’den satışa sunulacak ve şirketin halka açıklık oranının %16,5 olması bekleniyor.

Koton’un kurucusu, sahibi ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan Yılmaz Yılmaz, 1988 yılında İstanbul Kuzguncuk’ta sadece 25 metrekarelik bir dükkanda ihracat fazlası ürünlerin satışıyla Koton markasını doğurdu. Deniz subayı olan Yılmaz, askerlik görevinden istifa ederek mağazacılık sektörüne yöneldi ve bu alanda başarılı bir kariyer inşa etti.

1996 yılında Almanya’da ilk yurt dışı mağazasını açan Koton, daha sonra hızlı bir kurumsallaşma süreci geçirerek Türkiye’nin önde gelen markalarından biri haline geldi.

 Yılmaz Yılmaz kimdir?

Yılmaz Yılmaz’ın eşi Gülden Yılmaz da ona bu yolda büyük destek veren kişilerden biri oldu. Kuzguncuk’ta besledikleri 25 metrekarelik hayal ile başlayan Koton macerasında, Gülden Yılmaz her zaman Yılmaz Yılmaz’a büyük destek sağladı. Bugün bile, Koton’un yönetim kadrosunda yer alarak şirketin başarısına katkıda bulunuyorlar. Bu ikili, Koton’un başarı öyküsünde birlikte omuz omuza ilerleyerek markanın büyümesine ve gelişimine önemli katkılarda bulunuyorlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.