Vahap Seçer Muhtarlarla bir araya geldi

31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen Mezitli, Yenişehir ve Toroslar olmak üzere 4 merkez ilçenin muhtarlarıyla bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediye hizmetlerinde parti işi olmaz. İnsanlar rengine, diline, mezhebine, meşrebine, ırkına göre ayrılmaz. Ayrımcılığı reddediyoruz, herkesi kucaklıyoruz, herkesi de kucaklayacağız” dedi.

Vahap Seçer Muhtarlarla bir araya geldi
A+
A-

MÜJDE DEMİR/ÖZEL HABER

 Başkan Seçer, yurttaşın ihtiyaç duyduğu her şeyi kendisinden talep etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Belediye başkanının şehrin her şeyi olduğunu vurgulayan Seçer, “Ben isteme makamıyım. Vatandaş benden isteyecek, eksiğini, gediğini, taleplerini ve şikâyetlerini dile getirecek. Hizmet aldığı noktada hayır duasını, teşekkürünü edecek. Zaten bizim en büyük enerjimiz yurttaşın sevgisidir” dedi. 

Mersin’de vatandaşın oy tercihinin ‘Hizmet İttifakı’na olduğunu söyleyen Seçer, Mersin halkına teşekkürlerini iletirken, “Demokrasinin her anlamda tecelli ettiği, tercihlerin Hizmet İttifakı’na oy olarak yansıdığı bir seçim sürecini yaşadık. Bizim ittifakımız Hizmet İttifakı. Belediye hizmetlerinde parti işi olmaz. İnsanlar rengine, diline, mezhebine, meşrebine, ırkına göre ayrılmaz. Ayrımcılığı reddediyoruz. Herkesi kucaklıyoruz ve herkesi de kucaklayacağız” diye konuştu.

“Seçim sonuçlarından memnunuz”

Sorumluluklarının arttığını ve ikinci 5 yılda çok daha fazla çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Seçer, “Bu seçim sonuçları bizim sorumluluğumuzu da artırdı. Bu kadar yüksek oy oranı ile seçilmek demek, artık; ‘Herkesin Belediye Başkanıyız’ sözünü retorikte bırakmak değil, uygulamaya da almak demek. Bizim buna ihtiyacımız yok, çünkü zaten bizim felsefemiz buydu. Herkesi kapsayacak, kucaklayacak ve de sorumluluğumuzu artıran bir seçim sonucunu gördük” diye belirtti. 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra sağladıkları Meclis çoğunluğu hakkında da konuşan Seçer, Meclis çoğunluğundan dolayı geçtiğimiz dönemlerde yaşanan sıkıntı, zorluk ve siyasi sebeplerle yaşanan engellemelerle artık karşılaşmayacaklarını umduğunu ifade etti. Seçer, “Sayısal çoğunluğu demokrasi zanneden anlayışların Meclis’i sabote edip, başta Mersin’in huzurunu kaçırmaya yönelik davranışlardan da artık uzak kalacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.