Ünlü rapçi Drake’in evine silahlı saldırı! Güvenlik görevlisi vuruldu

Dünyaca ünlü rapçi Drake’in Kanada’nın Toronto şehrinde bulunan malikanesinin önünde silahlı bir saldırı gerçekleşti. Olayda, Drake’in evinin önünde bekleyen bir güvenlik görevlisi vuruldu.

Ünlü rapçi Drake’in evine silahlı saldırı! Güvenlik görevlisi vuruldu
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Ünlü rapçi Drake’in Kanada’nın Toronto şehrindeki evinin önünde silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırıda, evin çalışanlarından bir güvenlik görevlisi vuruldu.

Toronto polisi tarafından yapılan açıklamaya göre, saldırı salı günü meydana geldi. Güvenlik görevlisi vurulduktan sonra hemen hastaneye kaldırıldı. Olayın evin dışında gerçekleştiği ve güvenlik görevlisinin evin kapısında çalışırken saldırıya uğradığı belirtildi. Güvenlik görevlisi şu anda hastanede tedavi altında bulunuyor.

Drake’in olay sırasında evde olup olmadığına dair net bir bilgi verilmedi. Ancak yetkililer, sanatçının ekibiyle iletişim halinde olduğunu ve soruşturmada işbirliği yaptığını söylediler.

Polis, saldırının nedeninin henüz belirlenmediğini açıkladı. Olay yerinden kaçan çok sayıda şüphelinin olduğu ve polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelediği belirtildi.

Drake, tüm zamanların en çok satış yapan sanatçılarından biri olarak tanınıyor. Beş Grammy Ödülü sahibi olan ve “Nice For What” gibi hitlerle tanınan Drake, geçen yıl Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği tarafından 200 milyondan fazla satan ilk sanatçı olarak ödüllendirilmişti. Son zamanlarda Drake ve Kendrick Lamar arasındaki lirik savaş gündeme gelmişti; her iki sanatçı da birbirleri hakkında şarkılar yayınladı ve hayranları arasında çevrimiçi tartışmaları alevlendirdi. Lamar’ın temsilcileri konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.