Üniversiteli sevgilisine ağır işkence! Jiletle vücuduna küfürler yazmış

Kastamonu’da bir üniversiteli genç kız, birlikte yaşadığı sevgilisinden önce psikolojik ardından da fiziksel şiddet gördü. Genç kız, bir televizyon kanalına verdiği röportajda yaşadığı kabusu anlattı: “Kollarıma sigara bastı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp bastı. Doğru düzgün dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Üniversiteli sevgilisine ağır işkence! Jiletle vücuduna küfürler yazmış
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Kastamonu’da yaşayan bir üniversite öğrencisi, erkek arkadaşından gördüğü şiddet nedeniyle hayatının kabusa döndüğünü bir televizyon programında anlattı.

Ankara’da tanışıp aynı bölümü kazandığı erkek arkadaşıyla Kastamonu’ya taşınarak aynı evi paylaşmaya başlayan genç kız, şiddetin artması üzerine ayrılma kararı aldığını ifade etti.

Ancak 8 aylık ayrılığın ardından erkek arkadaşıyla barıştıklarını ve değiştiğini düşündüğü için bir şans daha vermek istediğini belirten genç kız, ancak şiddetin yeniden başladığını dile getirdi.

Şiddetin artması üzerine polise başvuran genç kızın şikayetiyle erkek arkadaşı gözaltına alındı ve nitelikli cinsel saldırı, hürriyetten yoksun bırakma ve kasten yaralama suçlamalarıyla tutuklandı. Ancak erkek arkadaşı tüm iddiaları reddetti ve “Ben yapmadım, jiletle kendisi zarar verdi” şeklinde savunma yaptı.

Genç kızın anlattığı kabus ise şöyleydi: “Kollarıma sigara basmıştı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp basmıştı. Doğru dürüst dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.