Türkiye Futbol Ligini karıştıran maç! Tek bir şut dahi çekilmedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, dün oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığı iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Yavuzyılmaz, maçta tek bir şut bile atılmadığına dikkat çekerek, iddiaların üzerine gidilerek maçın incelenmesi gerektiğini vurguladı. Konunun takipçisi olacağını belirten Yavuzyılmaz, şüphelerin ortadan kaldırılması için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Türkiye Futbol Ligini karıştıran maç! Tek bir şut dahi çekilmedi
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Türk futbolunda gergin günler yaşanmaya devam ediyor ve son zamanlarda çok konuşulacak gelişmeler meydana geliyor.

Son olarak, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike iddiaları ortaya atıldı. Maçta hiçbir tarafın bilerek şut çekmediği iddia ediliyor. Bu konuyla ilgili olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’dan bir açıklama geldi.

Yavuzyılmaz, “Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçında kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde anlaştıkları görülüyor. Maç boyunca iki takımın da kalesine doğru düzgün bir şut bile çekilmedi. Bu durum futbolun doğasına aykırıdır ve şüpheleri beraberinde getiriyor. Zonguldak Kömürspor’un küme düşürülmesiyle ilgili bir sonuç ortaya çıkmıştır. Maçın derhal incelenmesi gerekiyor. Konuyu yakından takip edeceğim.” şeklinde konuştu.

Bu gelişme sonucunda maçın berabere bitmesiyle Ankaraspor play-off oynamayı garantilerken, Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi ve Zonguldak Kömürspor küme düştü.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.