Trabzon Port ikinci kez Türkiye’nin en iyi işvereni seçildi

Çalışanlara özel yaptığı memnuniyet anketleriyle tanınan Great Place to Work’ün “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesi açıklandı. Dünyanın büyük denizlerine açılan kapısı olarak faaliyet gösteren Trabzon Port, 55 şirket arasında zirveye oturdu. Trabzon Port Genel Müdürü Emin Bilgin, yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımızla birlikte büyümenin değerini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Port ikinci kez Türkiye’nin en iyi işvereni seçildi
Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Osmanlı İmparatorluğu’nun beş önemli limanından biri, tarihî İpek Yolu’nun denize açılan ayağı ve günümüz Modern İpek Yolu’nun da önemli bir mihenk taşı işlevine sahip Trabzon Port, Great Place to Work tarafından düzenlenen törende “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ilan edildi.

Çalışan anketlerine dayanılarak yapılan sıralamada, Trabzon Limanı çalışanları ankette birçok beyanı yüzde 100 olarak işaretledi. Albayrak Grubu tarafından devralındıktan sonra büyük bir yatırımla standartlarını yükselten Liman; bugün “Türkiye’nin En İyi İşvereni” unvanının sahibi olarak çalışanlarıyla birlikte Orta Koridor için stratejik önemini her geçen gün artırıyor.

“Birlikte Büyümenin Değerini Biliyoruz”

Kazanılan ödülü değerlendiren Trabzon Port Genel Müdürü Emin Bilgin, “Modernizasyonun, güvenilirliğin, ekip olmanın ve birlikte büyümenin değerini bilen; gerçek yatırımın insana olduğunun farkındalığıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte yürüdüğümüz yolu bir kez daha GPTW ile taçlandırmanın gururunu yaşıyoruz. Çalışanlarımızla olan bağımız, iş etiğine gösterdiğimiz saygımız ile geçtiğimiz yıl da Türkiye ve Avrupa’nın en iyi işvereni seçilmiştik. Bu yıl bir kez daha Türkiye’nin en iyisi olmaktan dolayı çok mutluyuz, ülkemizi ve şirketimizi tıpkı geçen yıl olduğunu gibi Avrupa’da da temsil etmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.