TikTok’ta akıllara durgunluk veren olay! Çocuğunun kafası kanarken yayına devam etti

TikTok platformunda yaşanan olaylar sık sık ülke gündeminde geniş yer buluyor. Platform üzerinden canlı yayın yapan kadın, çocuğunun kafası kanadığı halde yayın yapması izleyicilerin büyük eleştirisine maruz kaldı.

Yayınlama: 27.04.2024
A+
A-

Gazeteci Eşref Larsen’in ‘X’ hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, TikTok üzerinden canlı yayın yapan ‘Karagül’ lakaplı kadın yayıncı uygulama içerisindeki bir skandala daha imza attı.

Tiktok’taki adı ‘Karagül’ olan M.C isimli kadın canlı yayın yaptığı esnada, küçük çocuğu kafasını dolaba çarparak kanlar içinde kaldı.

Çocuğunun kafasından kan aktığı sırada canlı yayındaki hareketleri ve yayını kapamaması üzerine yayındakiler ve sosyal medyadakiler tarafından büyük eleştiri yağmuruna tutuldu.

Eşref Larsen’in olay üzerine yaptığı paylaşımda” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinden aldığım bilgiye göre çocuklar bu akşam itibariyle devlet koruması altına alındı. İstismarcı anne ise polis tarafından gözaltına alındı.” bilgisini verdi.

🔴 #SONDAKİKA |

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkililerinden aldığım bilgiye göre çocuklar bu akşam itibariyle devlet koruması altına alındı. İstismarcı anne ise polis tarafından gözaltına alındı. https://t.co/M9YfJahDhr

— Esref Larsen (@esreflarsen) April 26, 2024

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci’nin konuya ilişkin açıklamasında, “TikTok’ta “Karagül” müstear isimli şahsın kendi çocuklarına uyguladığı şiddete kadar yayınladığı, sürekli nefret söylemi ile ayrıştırıcı paylaşımlara yer verdiği tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın açık kimliğine ulaşıldı, şahıs hakkında (M.C.) “Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama” suçlarından işlem başlatıldığı da öğrenildi” ifadelerinde bulundu.

TikTok’ta “Karagül” müstear isimli şahsın kendi çocuklarına uyguladığı şiddete kadar yayınladığı, sürekli nefret söylemi ile ayrıştırıcı paylaşımlara yer verdiği tespit edildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda şahsın açık kimliğine ulaşıldı, şahıs hakkında (M.C.) “Aile Hukukundan…

— Aslan Değirmenci (@aslandegirmenci) April 26, 2024

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.