TEGV 30. Olağan Genel Kurulu Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleştirildi

28 yıldır çağdaş nesillerin yetişmesine katkıda bulunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mütevellileri, 30’uncu Olağan Genel Kurul için 25 Nisan’da bir araya geldi.

TEGV 30. Olağan Genel Kurulu   Pera Müzesi Oditoryumu’nda gerçekleştirildi
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Derya ÖZGÜR/ÖZEL HABER

Olağan Genel Kurul, 29’uncu yıla özel, yapay zekâ teknolojisiyle hazırlanan ve kamu spotu olarak yayımlanan “Duydunuz mu?” filmiyle açıldı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Özalp Birol açılış konuşmasında şunları söyledi: 

“TEGV güçlü kurumsal yapısıyla, nitelikli kadrosuyla önceki yıllarda meydana gelen deprem felaketlerinden edindiği deneyimle, bilgi-beceri birikimiyle ve özellikle yurdun dört bir yanından deprem bölgesine gelen Ateşböcekleri ve fedakâr gönüllüleriyle ilk günden başlayarak deprem bölgesinde aktif olarak görev yaptı ve depremden etkilenen binlerce vatandaşımızın yaşamına dokundu. Bu sürece katkıda bulunan değerli gönüllülerimize ve çalışanlarımıza TEGV adına bir kez daha içten teşekkürlerimizi sunarken, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.