Şişmansın diyerek koşturduğu oğlu hayatını kaybetti! Baba cinayetle yargılanıyor

ABD’nin New Jersey eyaletinde Gregor altı yaşındaki oğlunu ‘çok şişman’ olduğu gerekçesiyle koşu bandında koşmaya zorladığı çocuğun ‘kronik’ istismar sonucu öldüğü ortaya çıktı.

Şişmansın diyerek koşturduğu oğlu hayatını kaybetti! Baba cinayetle yargılanıyor
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

ABD’de, bir baba oğlunu yıllar süren istismar iddialarının ardından 2021’de ‘künt cisim travması’ nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından cinayet suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

Sputnik’te yer alan habere göre, spor salonunun güvenlik kamerası görüntüleri, duruşma sırasında mahkemede gösterildi. Videoda, Corey’in sürekli olarak koşu bandından düştüğü, babası Gregor’un ise onu kaldırıp tekrar banda koymaya devam ettiği görülüyordu.

Videoda, Gregor’un bir noktada oğlunu tekrar koşmaya zorlamadan önce başının arkasını ısırdığı öne sürüldü. Koşu bandının hızının çocuğun yetişemeyeceği kadar yüksek olduğu ve defalarca düştüğü ancak babasının zoruyla tekrar denemek için geri döndüğü de görülüyordu.

Spor salonu ziyaretinden sonra, Corey’nin velayetini paylaşan annesi Breanna Micciolo, oğlunun yaralarını görerek durumu New Jersey Çocuk Koruma ve Kalıcılık Bölümü’ndeki bir vaka görevlisine bildirmişti. Corey daha sonra hastaneye kaldırıldı ancak ertesi gün hayatını kaybetti.

Bir otopsi raporu, Corey’nin künt cisim yaralanmaları, kalp ve karaciğer ezilmeleri, iltihaplanma ve sepsis nedeniyle öldüğünü belirtti.

Baba Gregor, spor salonundaki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesinin ardından Temmuz 2021’de çocuk ihmali suçlamasıyla tutuklandı.

Corey’nin ölümü, adli tıp patoloğunun çocuğun ‘kronik istismardan’ muzdarip olduğunu belirledikten sonra cinayet olarak sınıflandırıldı.

Bu hafta mahkemede tanık olarak ifade veren anne Micciolo, olayın yaşandığı videoyu izlerken duygusal bir şekilde ağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.