Sezai Gülmez’in organize suç örgütü çökertildi! 9 kişi gözaltında

İstanbul’da gerçekleştirilen “Mahzen-34” operasyonunda, Sezai Gülmez’in liderliğini yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında, örgüt üyelerinden oluşan 9 şüpheli gözaltına alındı.

Sezai Gülmez’in organize suç örgütü çökertildi! 9 kişi gözaltında
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “Mahzen-34” operasyonunun düzenlendiğini duyurdu. Operasyon kapsamında, Sezai Gülmez’in liderliğini yaptığı organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, iş yerlerine yönelik molotofkokteyli ve silahlı saldırılar, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, kanuna muhalefet, tehdit ve mala zarar verme gibi suçları işledikleri tespit edildi.

Operasyonda, elebaşının da aralarında bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüpheli yakalanırken, 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda şarjör ve fişeğe el konuldu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” şeklinde ifadeler kullandı.

İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-34” operasyonunda elebaşılığını Sezai Gülmez’in yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi❗️

Operasyonda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9️⃣ şüpheli yakalandı❗️

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki;
Hangi büyüklükte… pic.twitter.com/TvcONfvcW0

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 29, 2024

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.