“Sarıçam ve Pozantı için neden kaybettik muhasebesi yapıyoruz”

Adana’da partisinin 31 Mart’taki yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 9 ilçe belediye başkanlığını kazanarak büyük başarı sağladığını anımsatan CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, az farkla kaybettikleri Sarıçam ve Pozantı ilçeleri için neden kaybettikleri yönünde muhasebe yaptıklarını söyledi.

“Sarıçam ve Pozantı için neden kaybettik muhasebesi yapıyoruz”
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

ASLIHAN EKER- ÖZEL HABER

Tanburoğlu, Şirinpark Otel’de düzenlediği basın toplantısında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Göreve geldiği günlerde en az 8 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazanacaklarını söylediğini anımsatan Tanburoğlu, “Söylediğimizin daha üstünde bir başarı elde etmiş olduk. Adana halkına partimize ve adaylarımıza gösterdikleri destek ve teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, Adana halkının güvenine layık olmak için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.” dedi.

Emeklinin, işçinin, atanmamış öğretmenin, işsizlerin ve kısacası hak kaybına uğramış, dışarıda bırakılmış, ötekileştirilmiş ve şu anda çok zor ekonomik şartlarda hayatını devam ettirmeye çalışan her kesimin yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Tanburoğlu, başarının kendilerini rehavete sürüklemeyeceğini, parti ayrımı gözetmeksizin her zaman halkın yayında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.