Sandık Kokusu, Mert’i kim oynuyor, gerçek adı ne?

Show TV’nin sevilen dizisi Sandık Kokusu’na yeni bir isim daha katıldı. Oyuncu Sercan Badur, dizide Mert karakterine hayat veriyor. Peki, Sercan Badur kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler!

Sandık Kokusu, Mert’i kim oynuyor, gerçek adı ne?
Yayınlama: 06.03.2024
A+
A-

Sandık Kokusu, O3 Medya’nın yapımını üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, başrollerini Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili’nin paylaştığı bir romantik komedi dizisidir. Dizi, çarşamba akşamları Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.

Sercan Badur, dizide Mert Melek karakterini canlandırıyor. Mert Melek, geçmişinden kaçmak için kimlik değiştirmek zorunda kalan bir sanatçıdır. Ancak onun gelişi ile zaten durulmayan sular ve hali hazırda karışık olan ilişkiler daha da karışıyor. Çünkü Mert Melek’in geçmişi ile Atilla arasında beklenmedik bir bağ vardır.

Sercan Badur Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

İstanbul’un 1990 doğumlu yetenekli oyuncusu Sercan Badur, Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu ve kısa sürede sinema ve televizyon dünyasında adını duyurmayı başardı. Sinema kariyerine 2010 yılında Çağan Irmak’ın Karanlıktakiler filmiyle başlayan Badur, televizyon dünyasında asıl çıkışını tarihe geçen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle yaşadı. Sevilen yapımın ardından Güllerin Savaşı, Uzaklarda Arama, Son Yaz Balkanlar, El Yazısı, Canımın İçi, Atlıkarınca gibi pek çok dizi ve filmde rol aldı.

Uzun bir aradan sonra televizyona geri dönen Badur, son olarak TRT Tabii dizisi Yardımcı Oyuncu’da başrolde yer aldı ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. Şu anda ise Sandık Kokusu dizisinde Mert karakterini canlandırarak ekranlarda yer alıyor.

Sercan Badur’un boyu kaç? Sercan Badur’un boyu 1.80 m’dir.
Sercan Badur’un burcu ne? Sercan Badur’un burcu akrep’tir.
Sercan Badur’un sevgilisi var mı? Sercan Badur’un sevgilisi yoktur. Oyuncu, özel hayatıyla ilgili çok fazla bilgi paylaşmamaktadır.
Sercan Badur’un Instagram hesabı ne? Sercan Badur’un Instagram hesabı [sercanbadur]’dur. Oyuncu, yaklaşık 180 bin takipçisi olan hesabında sık sık fotoğraf ve video paylaşmaktadır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.