Samsun’da yasak aşk skandalı! Hem en yakın arkadaşı hem de yengesi ile aldatıldı

Samsun’da bir kadın, eşinin kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi ile aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı. Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, adamın toplamda 1 milyon lira tazminat ödemesine hükmederek çifti boşadı.

Samsun’da yasak aşk skandalı! Hem en yakın arkadaşı hem de yengesi ile aldatıldı
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Ayşe A., 42 yaşında ve 2 çocuk annesi olarak eşi Ahmet A.’ya aldatma nedeniyle 23 Şubat 2021 tarihinde boşanma davası açtı. Samsun 2’nci Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Ahmet A.’nın, dayısının eşi olan A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi.

Mahkeme, Ayşe A.’nın iddialarını ve şahitlerin ifadelerini dikkate alarak kararını verdi. 26 Nisan 2024 tarihinde yapılan duruşmada, Ayşe A.’yı haklı bularak çiftin boşanmasına hükmetti. Ahmet A.’ya ise 500 bin lira maddi ve 500 bin lira manevi olmak üzere toplamda 1 milyon lira tazminat ödemesine karar verildi.

Ayrıca, çiftin 10 yaşındaki çocuğunun velayeti annesine verildi ve Ahmet A.’nın, Ayşe A. ve oğlu için aylık biner lira nafaka ödemesine hükmedildi.

Ayşe A.’nın avukatı Arslan Bolat, müvekkilinin yaşadığı mağduriyetin boyutunu dosyaya doğru şekilde yansıttıklarını belirtti. Mahkeme tarafından verilen tazminatın müvekkilinin acısını ölçemeyeceğini ancak yeni bir hayat kurarken kimseye muhtaç olmayacağını ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.