Resmi açıklama geldi: Sertab Erener bu yıl Eurovision’da sahne alacak

Başarılı şarkıcı, İstanbul’da düzenlediği bir konserde müjdeli haberi hayranlarıyla paylaşmıştı. Erener dün instagram hesabında yaptığı paylaşımda “Yarın Eurovision şarkı yarışmasında sahnede neler olacak yazabileceğim. Yarın ayrıca official bir açıklama da olacak.” demişti. Beklenen açıklama Avrupa Yayın Birliği tarafından geldi..

Resmi açıklama geldi: Sertab Erener bu yıl Eurovision’da sahne alacak
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

2003 yılında Eurovision’da ülkemize birincilik getiren ve unutulmaz bir performans sergileyen Sertab Erener, sosyal medyayı hareketlendiren bir açıklama yaparak Eurovision’a geri dönüyor.

Başarılı şarkıcı, İstanbul’da düzenlediği bir konserde müjdeli haberi hayranlarıyla paylaşmıştı. Erener dün instagram hesabında yaptığı paylaşımda “Yarın Eurovision şarkı yarışmasında sahnede neler olacak yazabileceğim. Yarın ayrıca official bir açıklama da olacak.” demişti. 

Avrupa Yayın Birliği tarafından yapılan resmi açıklamada İsveç’in Malmö kentinde düzenlenecek yarışmanın 2. yarı finalinde Sertab Erener’in sahne alacağı duyuruldu. Erener, 2005 yılında Yunanistan’a birinciliği getiren Helena Paparizou ve 1999 ve 2008’de İsveç’e zafer kazandıran Charlotte Perrelli ile aynı sahneyi paylaşacak. 

İsveç’ten aldığı davetle 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nda sahne alacak olan Erener, heyecan verici bir geri dönüşe hazırlanıyor.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.