PlayStation Store’da FİFA 24’de dahil olmak üzere bu oyunlarda yüzde 80’e varan indirim

PlayStation Store, oyun dünyasını sarsan indirimlerle dolu bir kampanya başlattı. EA SPORTS FC 24, Assassin’s Creed Mirage, ve daha birçok popüler oyun, şimdi çok daha uygun fiyatlarla sunuluyor. Bu fırsatları kaçırmayın!

PlayStation Store’da FİFA 24’de dahil olmak üzere bu oyunlarda yüzde 80’e varan indirim
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-

PlayStation kullanıcıları için müjdeli haberler var! PlayStation Store, seçkin oyun koleksiyonunda yüzde 80’e varan indirimler sunarak, oyun severlerin kalplerini fethetmeye hazırlanıyor. İndirim fırtınasına katılın ve favori oyunlarınızı kaçırılmayacak fiyatlarla edinin.

PlayStation Dünyasında İndirim Fırtınası

PlayStation Store, oyun severler için muhteşem bir indirim kampanyası başlattı. Sevilen oyunlar, cüzdan dostu fiyatlarla oyuncuları bekliyor.

Büyük İndirimlerle Dolu Bir Hafta

EA SPORTS FC 24, futbol tutkunları için %80 indirimle sadece 285 TL! Gizem ve macera arayanlar için Assassin’s Creed Mirage, 1.049 TL yerine 629,40 TL’ye düşürüldü. Prince of Persia The Last Crown ve The Forest gibi oyunlar da büyük indirimlerle dikkat çekiyor.

Oyun Severler İçin Kaçırılmaz Fırsatlar

28 Mart’a kadar sürecek olan bu indirim kampanyası, PlayStation Store’un Temel Seçimler bölümünde birçok popüler oyunu içeriyor. İşte bazı öne çıkan teklifler:

Stray, %34 indirimle 494,34 TL
Dead Island 2, %45 indirimle 961,65 TL
Mortal Kombat, %80 indirimle 69,80 TL
Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition, %40 indirimle 185,40 TL
Assassin’s Creed Valhalla, %75 indirimle 117,50 TL
Assassin’s Creed Origins: Gold Edition, %80 indirimle 71,80 TL
Call of Duty serisi ve Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands gibi efsaneler de dahil olmak üzere, daha birçok oyun inanılmaz fiyatlarla sunuluyor.

Oyun Dünyasında İndirim Zamanı

PlayStation Store’daki bu indirimler, oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Oyun severler, bu fırsatları kaçırmak istemeyecekler.

SEO başlıkları ve cevapları:

“PlayStation Store’da Hangi Oyunlar İndirimde?” – EA SPORTS FC 24, Assassin’s Creed Mirage, ve Prince of Persia The Last Crown gibi popüler oyunlar büyük indirimlerle PlayStation Store’da!
“PlayStation İndirim Kampanyası Ne Zaman Bitiyor?” – PlayStation Store’daki büyük indirim kampanyası 28 Mart tarihine kadar devam edecek.
“Assassin’s Creed Mirage İndirimi Ne Kadar?” – Assassin’s Creed Mirage, PlayStation Store’da %40 indirimle 629,40 TL’ye düşürüldü.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.