Nihal Candan’ın son hali ortaya çıktı!

Nihal Candan geçtiğimiz sene Kasım ayında tutuklandıktan sonra 37 kiloya kadar düşerek Anoreksiya nervoza teşhisi konuldu ve bu nedenle tahliye edildi.

Nihal Candan’ın son hali ortaya çıktı!
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan, 5.5 ay önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı. Ancak Anoreksiya nervoza teşhisi konulması üzerine 37 kiloya kadar düşmesi nedeniyle cuma günü doktor onayıyla tahliye edildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra kendi imkanlarıyla evine giden Candan, tahliye olduktan sonra kuaföre giderek görüntülendi. Kanal D Ana Haber’e röportaj veren Candan, “Hep doktorlarla birlikteydim bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı. Biraz tabii rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum” şeklinde konuştu.

Hastalığı nedeniyle cezaevinde tahliye edilen Nihal Candan’ın son halinin oldukça yorgun olduğu ve bir deri bir kemik kaldığı gözlendi.

Ayrıca, yüzünden de önemli ölçüde kilo verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Cezaevinde zamanını kitap okuyup televizyon izleyerek geçirdiğini belirten Candan, yaşadığı travmalar nedeniyle tutuklu bulunan kardeşi Bahar Candan’ı ziyaret etmeyeceğini ifade etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.