Nahide Dervişoğlu kimdir, yaşı kaç, aslen nereli? Nahide Dervişoğlu mesleği ne, ne iş yapıyor?

İyi Parti’nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu. Bu gelişme sonrası hayatı, özellikle eşi Nahide Dervişoğlu merak edildi. Zeynep adında bir kızı olan Müsavat Dervişoğlu, Nahide Dervişoğlu işe evli. Çift 1995 yılında evlendi. Nahide Dervişoğlu’nun ailesinin Samsun kökenli olduğu bilinmektedir, ancak aslen nereli olduğu bilinmiyor.

Nahide Dervişoğlu kimdir, yaşı kaç, aslen nereli? Nahide Dervişoğlu mesleği ne, ne iş yapıyor?
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Meral Akşener’in aday olmayacağını duyurmasının ardından 4 kişi arasında geçen genel başkanlık yarışını oy çokluğu ile Müsavat Dervişoğlu kazandı ve İyi Parti’nin yeni genel başkanı oldu. Bu sıcak gelişme sonrası arama motorlarından Müsavat Dervişoğlu kimdir, aslen nereli, yaşı kaç ve eşi kim soruları da araştırıldı. Müsavat Dervişoğlu aslen Ankaralı ve şu anda 64 yaşında. İzmir’de birçok şirkette üst düzey yöneticilik yaptı. Bir çocuk babası ola Müsavat Dervişoğlu’nun eşi ise Nahide Dervişoğlu’dur. 

Müsavat Dervişoğlu kimdir?

Müsavat Dervişoğlu, 1960 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaokulu Fatsa’da, liseyi Samsun’da bitirdi.

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. 1991 yılından itibaren İzmir’de ticaretle uğraştı ve birçok firmada üst düzey yöneticilik yaptı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

 27. Dönemde İzmir Milletvekili seçildi. İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve TBMM Millî Savunma Komisyonu Üyesi olarak görev yaptı. İYİ Parti Grup Başkan Vekilidir.

Müsavat Dervişoğlu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.