Müge Anlı’daki Farah Zeynep Abdullah olayı ne? Sevgilim dedi, peşine düştü

ATV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç bir olay yaşandı. Programı açanlar Farah Zeynep Abdullah’ın ismini görünce şaşırıp, ne oluyor diye merak etti. Olayı meraklıları için özetleyelim. 15 yaşındaki oğlu Kaan Çam’ı aramak için programa katılan bir kişi gelen telefon ile şok oldu. Arayan kişinin iddiasına göre oğlu saçlarından bıyık yapıp kayıplara karışmış. Farah Zeynep Abdullah ile sevgili olduğunu söyleyip peşine düşmüş.

Müge Anlı’daki Farah Zeynep Abdullah olayı ne? Sevgilim dedi, peşine düştü
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

ATV ekranlarının sevilen ve en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yine ilginç bir olay yaşandı. Cuma günü Bursa’dan stüdyoya gelen bir anne 15 yaşındaki oğlunun 8 gündür kayıp olduğunu söyledi. Hatta oğlunun büyük görünmek için saçlarından bıyık yaptığını ve Müslüm Gürses’in de büyük hayranı olduğunu söyledi. Bursa’dan kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam etraftakilere Farah Zeynep Abdullah sevgilim diye tanıtmış. Oğlundan haber alamayan anne Müge Anlı’ya başvurdu ve olanlar oldu…

Bugün ise stüdyoya gelen bir telefon herkesi şok etti. Telefonla bağlanan bir görgü tanıdığı kayıp Kaan’ı Nişantaşı-Beşiktaş taraflarında bankta otururken görmüş. Hatta kayıp çocuk onlara sevgilimi arıyorum, buralarda oturuyor evi nerede diye sormuş. Bunun üzerine onlar da sevgilin kim bakalım demişler. Şu an resmi bende yok diyen kayıp kardeş internetten Farah Zeynep Abdullah’ın resmini gösterip işte sevgilim bu demiş. Bunun üzerine görgü tanıkları da aklı dengesi yerinde değil diye düşünrerek oaradan ayrılmışlar. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.