Rusya Moskova’da saldırıyı gerçekleştirenlerin fotoğrafları ortaya çıktı!

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus City Hall adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda silahlı 5 kişi, sivillere ateş açtı. Saldırganlar, konser alanının bulunduğu alışveriş merkezini ateşe verirken, olayda çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Saldırıyı DEAŞ üstlendi.

Rusya Moskova’da saldırıyı gerçekleştirenlerin fotoğrafları ortaya çıktı!
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Rusya’da 60 kişinin öldüğü ve yüzlerce yaralının olduğu saldırıları terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in saldırı hakkında ilk andan itibaren bilgilendirildiğini açıkladı.

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, saldırıya ilişkin Telegram hesabından açıklama yaptı. Medvedev, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, kurbanların sevenlerine de güç diledi.

Medvedev, “teröristlerin yalnızca misilleme amacıyla terörü anladığını” belirterek, “Şiddete güçle karşılık verilmediği, teröristlerin toplu infazları ve ailelerine yönelik baskılara ölümlerle karşılık verilmediği sürece hiçbir mahkeme ve soruşturmanın faydası olmayacaktır.” ifadesini kullandı.

Ayrıca Medvedev şunları kaydetti: “Bunların Kiev rejiminin teröristleri olduğu tespit edilirse, onlara ve ideolojik ilham verenlere karşı başka türlü davranmak imkansızdır. Hepsi terörist olarak belirlenip acımasızca yok edilmelidir. Böyle vahşeti gerçekleştiren devletin yetkilileri de dahil. Ölüme ölüm.”

Saldırganlara ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. İşte paylaşılan o fotoğraflar:

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.