Mehmet Ali Erbil’den garip hareketler! Bir restoranda yabancı turistlerden para topladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla sıkça gündeme gelen bir isim olarak biliniyor. Son olarak, bir lokantada Arap turistlerden para topladığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mehmet Ali Erbil’den garip hareketler! Bir restoranda yabancı turistlerden para topladı
Yayınlama: 06.05.2024
A+
A-

Kısa süreli ayrılığın ardından genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile barışan Mehmet Ali Erbil, şimdi de gittiği bir lokantada çekilen videosu ile gündeme geldi.

Restoranda ilginç anlar yaşandı. Bir dönem sunduğu televizyon programlarıyla tanınan Mehmet Ali Erbil, son yıllarda hem mücadele ettiği hastalığı hem de genç sevgilileriyle haberlere konu oluyor. Ünlü şovmen, son olarak yemek yemek için gittiği bir restoranda Arap turistlerden para topladığı görüntülerle adından söz ettirdi.

Turistler, yaşananlara anlam veremedi. Restoranda eline aldığı şapka ile gezmeye başlayan Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerin yanına dans ederek yaklaştı ve “Yallah yallah” diyerek şapkaya para atmalarını istedi. O anlarda Arap turistler şaşkın bakışlarla ne olduğunu anlamaya çalıştı. Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerden bir miktar para aldıktan sonra masadan ayrıldı. Restoranda yaşanan bu ilginç anlardan geriye, ünlü şovmenin yaptığı bu hareketler kaldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.