MEB Öğretmenevlerine KPSS’siz sınavsız şoför, temizlikçi, bulaşıkçı, aşçı alımına başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan iş ilanı, öğretmenevi bünyesinde görev almak isteyenler için fırsat sunuyor. İŞKUR üzerinden duyurulan ilanda, başvuru şartları ve kontenjan detaylarına göz atalım.

MEB Öğretmenevlerine KPSS’siz sınavsız şoför, temizlikçi, bulaşıkçı, aşçı alımına başladı
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenevi ve akşam sanat okullarında görev almak isteyenlere yönelik önemli bir iş ilanı yayımladı. İşkur üzerinden duyurulan ilana göre, başvuru süreci ve alınacak personel detayları belirlendi.

MEB tarafından yayımlanan duyuruya göre, Ula Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve Erdemli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde toplamda 30 personel alımı gerçekleştirilecek. İşte başvuru şartları ve detaylar:

Başvuru Şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya askerlik ile ilişiği olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak.

KPSS Şartı Yok: Başvurularda KPSS şartı aranmayacak ancak belge nitelikleri istenecek. Adaylar arasında noter kurası yapılacak.

İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan MEB ilanı kapsamında İki öğretmenevi müdürlüğü personel alacak.

Ula Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Kontenjanları:

İlgili Öğretmenevi bünyesinde görevlendirmek üzere 1 Kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alacak. Alımlar Kamu İşku ilanları üzerinden İş İlanı No: 00008240004 ile gerçekleştirilecektir.

Erdemli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Kontenjanları:

Öğretmenevine ” 6 Aşçı, 3 Aşçı Yardımcısı, 1 Gıda Mühendisi, 2 Ön Muhasebe, 4 Resepsiyon Görevlisi, 2 Şoför, 12 Temizlik Personeli ” olmak üzere toplamda 30 Personel alımı yapılacak.  İlgili ilan ise İŞKUR Kurum Dşı ilanlar kısmında yayımlanmıştır. 

Başvuru Süreleri:

Ula Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu: Başvurular 29 Nisan – 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.

Erdemli Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu: Başvurular 30 Nisan – 1 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

MEB’in bu personel alımı ilanı, öğretmenevi bünyesinde görev almak isteyen adaylar için önemli bir fırsat sunuyor. Başvuru sürelerini kaçırmamak ve detaylı bilgi almak için İŞKUR’un resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.