Maymunlar Cehennemi: Başlangıç – konusu oyuncuları ve çekim yeri hakkında bilmeniz gereken her şey!

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi hakkında merak ettiğiniz her şey burada! Konu, oyuncular, çekim yeri ve daha fazlası bu haberde

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç – konusu oyuncuları ve çekim yeri hakkında bilmeniz gereken her şey!
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Son dönemin en çok beğenilen bilimkurgu filmlerinden biri olan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, konusu ve oyuncu kadrosuyla sinemaseverleri etkilemeye devam ediyor. Peki, bu filmin konusu nedir, kimler oynamıştır ve nerede çekilmiştir? İşte merak edilen tüm detaylar!

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç Konusu:

Film, günümüz San Francisco’sunda genetik mühendislerinin maymunlar üzerinde yaptıkları araştırmaları konu alıyor. Bu araştırmalar sonucunda maymunlarda zihinsel gelişmeler yaşanır ve bu durum beklenmedik sonuçlara yol açar. Genetik mühendislerinden Will Rodman, bir maymunu laboratuvardan kaçırarak onunla dostluk kurar. Fakat bu durum, hem Will hem de maymun için istenmeyen olaylara yol açar. Hapishaneye atılan ve işkencelere maruz kalan maymun, bir intikam planı hazırlar ve diğer maymunlarla birlikte laboratuvarı basarak insanlara karşı bir savaş başlatır.

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç Oyuncuları:

James Franco: Will Rodman
Freida Pinto: Caroline Aranha
Andy Serkis: Caesar
John Lithgow: Charles Rodman
Chelah Horsdal: Irena
Brian Cox: John Landon
Tom Felton: Dodge Landon
David Oyelowo: Steven Jacobs
Tyler Labine: Robert Franklin
David Hewlett: Hunsiker
Jamie Harris: Rodney

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç Çekim Yeri:

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi, Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde çekilmiştir. Filmin çekimleri San Francisco, Vancouver ve Los Angeles gibi şehirlerde gerçekleştirilmiştir.

Bu film, bilimkurgu ve aksiyon türlerini sevenler için oldukça ilgi çekici bir yapım. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla Maymunlar Cehennemi: Başlangıç, izleyicilere keyifli vakit geçirmeyi garanti ediyor.

Filmi daha önce izlemediyseniz, kesinlikle izleme listenize eklemenizi tavsiye ederiz!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.