Lila Kağıt-LILAK kaç lot verir?

Lila Kağıt halka arz için geri sayım başladı. Halka arz yatırımcıları LILAK talep toplama günlerinde LILAK kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmak için ‘LILAK kaç lot verir, LILAK kişi başı kaç lot düşer? soruları var. Biz de siz yatırımcılar için Lila Kağıt kaç lot verir hesabını yaptık. İşte LILAK kişi başı düşen tahmini lot sayısı…

Lila Kağıt-LILAK kaç lot verir?
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş., 30 Nisan-2-3 Mayıs tarihlerinde halka arz oluyor. 30 Nisan-2-3 Mayıs’da Lila Kağıt-LILAK halka arz talep toplama süreci öncesi borsa yatırımcıları için en kritik sorular kuşkusuz ‘Lila Kağıt-LILAK kaç lot verir, kişi başı kaç lot düşer?’ Zira bu sorular yatırımcıların halka arz hissesi alırken LILAK halka arzda kaç lot girmeliyim? sorusunun yanıtını bulmaları için önemli. Lila Kağıt kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtı LILAK halka arzına katılacak kişi sayısına göre farklılık gösterebilir. 

LILAK halka arz sürecinde bireysel yatırımcılar için toplam 84 milyon lot dağıtımının yapılması bekleniyor. Lila Kağıt halka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması durumunda LILAK halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 28 olması bekleniyor. LILAK halka arza katılım 3,5 milyon kişiye ulaşırsa LILAK halka arz kişi başı 25 lot verebilir. LILAK kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir.

Lila Kağıt-LILAK halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Rönesans Gayrimenkul halka arzı için de geçerlidir. LILAK halka arz 28 yada 25 lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

LILAK halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler LILAK halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

LILAK halka arz eksik/az lot girersem ne olur

LILAK halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz LILAK halka arza 20 lotla talep gönderdiniz. LILK halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 25 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 20 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

LILAK halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Lila Kağıt halka arz fiyatı da belli oldu. LILAK halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 37,39 TL olarak açıklandı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.