KOTON halka arz kaç lot verdi?

Koton Mağazacılık-KOTON halka arz sonuçları açıklandı. KOTON halka arza katılanlar KOTON kaç lot verdi? sorusunun yanıtı ile KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı? sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Koton halka arz sonuçlarına ilişkin açıklanan veriler…

KOTON halka arz kaç lot verdi?
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

30 Nisan/2-3 Mayıs tarihlerinde halka arz olan Koton Mağazacılık-KOTON’da yatırımcıların merak ettiği ‘KOTON kaç lot verdi?’ sorusunun yanıtı açıkladı. KOTON halka arz sonuçları açıkladı, KOTON kişi başı kaç lot düştü? sorusunun resmi yanıtı da belli oldu. Gelin KOTON halka arz sonuçlarına birlikte bakalım…

KOTON kaç lot verdi?

KOTON halka arz sonuçları açıklandı. KOTON halka arz sonuçlarına göre, talep toplamaya katılan bireysel yatırımcı sayısı 3 milyon 471 bin 254 oldu. KOTON kaç lot verdi sorusunun yanıtı ise bireysel yatırımcılar için 33-34 lot oldu. (Azami lot sayısı daha yüksek olabilir)

İşte İş Yatırım’dan gelen Koton halka arz sonuçları…

KOTON ne zaman işleme açılacak?

30 Nisan/2-3 Mayıs tarihlerinde halka arz olan KOTON’un borsada işleme açılacağı tarih henüz açıklanmadı. Ancak KOTON’un 6-10 Mayıs haftasında borsada işleme açılması bekleniyor.

KOTON halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler KOTON halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

ENTRA halka arz eksik/az lot girersem ne olur?

KOTON halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz KOTON halka arza 20 lot talep gönderdiniz. KOTON halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 34 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 20 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.