KOTON halka arz kaç lot girilmeli?

KOTON Mağazacılık-KOTON halka arz kaç lot girilmeli, KOTON kaç lot verir? sorularının yanıtlarını sizler için hesapladık. İşte KOTON halka arz kaç lot girmeliyim? sorusuna yanıt arayanlar yatırımcılar için girilmesi gereken tahmini lot sayısı…

KOTON halka arz kaç lot girilmeli?
Yayınlama: 01.02.2024
A+
A-

Koton Mağazacılık-KOTON talep toplama süreci bugün (30 Nisan) başladı. 3 iş günü devam edecek olan KOTON halka arz talep toplama sürecini kaçırmak istemeyenler sabahın erken saatlerinde aracı kurum/banka ekranlarını açtı. Peki KOTON halka arz için kaç lot girilmeli, Koton kaç lot verir? Yatırımcıların merak ettiği KOTON kaç lot verir? sorusunun yanıtını sizler için hesapladık. 

KOTON halka arz sürecinde bireysel yatırımcılar için toplam 26 milyon 685 bin 960 lot dağıtımının yapılması bekleniyor. Rönesans halka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması durumunda RGYAS halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 8-9 olması bekleniyor. RGYAS halka arza katılım 3,5 milyon kişiye ulaşırsa ENTRA halka arz kişi başı 7-8 verebilir. RGYAS kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir. RGYAS halka arz kaç lot verir? sorusunun tahmini yanıtını bulurken en son halka arza katılım rakamlarına da bakmak faydalı olacaktır.

KOTON halka arz sürecinde bireysel yatırımcılar için toplam 115 milyon 427 bin lot dağıtımının yapılması bekleniyor. Kotonhalka arza genel katılım rakamının ortalama 3 milyon kişi olması durumunda KOTON halka arzında kişi başı düşen lot sayısının 38-39 olması bekleniyor. KOTON halka arza katılım 3,5 milyon kişiye ulaşırsa LILAK halka arz kişi başı 32-33 lot verebilir. KOTON kaç lot verir? sorusunun kesin yanıtı halka arz talep toplamaya gelecek ilgiye göre değişecektir.

KOTON halka arzına katılacak yatırımcılara ÇOK ÖNEMLİ bir uyarı!

Halka arzda hangi şirketin kişi başı kaç lot vereceğinin halka arz sonuçları açıklanmadan kesin bir yanıtı olmaz. Halka arzlarda yatırımcı başına düşecek lot sayısı genel hesaplamalarla yapılır ve sapmalar yaşanabilir. Bu durum Rönesans Gayrimenkul halka arzı için de geçerlidir. KOTON halka arz 38-39 yada 32-33 lot verir hesabı yaklaşık bir değerdir, kesinlik içermez ve bir yatırım tavsiye değildir!

KOTON halka arz fazla lot girersem ne olur?

Dileyen yatırımcı tahmini lot sayısının üzerinde de giriş yapabilir. Alımı gerçekleşmeyen lotlara ilişkin ödemeler KOTON halka arz sonuçlarının açıklanması ardından yatırımcıların hesaplarına geri yatırılır.

KOTON halka arz eksik/az lot girersem ne olur

KOTON halka arz eksik/az lot girersem ne olur? sorusuna da bir örnekle yanıt vermek isteriz. Örneğin, siz KOTON halka arza 30 lotla talep gönderdiniz. KOTON halka arz sonuçlarında yatırımcı başına 38 lot verildi. Siz talep ettiğiniz lot kadar hisseye sahip olabilirsiniz. Yani 30 lot hesabınıza geçer. (Rakamlar temsilidir)

KOTON halka arz hisse fiyatı ne kadar?

Koton Mağazacılık halka arz fiyatı da belli oldu. KOTON halka arz talep toplama fiyatı 1 hisse için 30,50 TL olarak açıklandı. 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.