Kızıl Goncalar’daki Nadire kim, gerçek adı ne? Meryem’in kuması Nadire’yi oynayan oyuncunun ismi

NOW ekranlarının en çok izlenen, en ses getiren dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. Son bölümlerde dizide dikkat çeken bir karakter var; Nadire… Meryem’in kuması Naim Efendi’nin imam nikahlı eşi Nadire’yi kim oynuyor, gerçek adı ne soruları merak edildi. Kızıl Goncalar’da Nadire’yi Cemre Melis Çınar oynuyor. Peki kimdir Cemre Melis Çınar? Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nda Fadime rolünü oynamıştı.

Kızıl Goncalar’daki Nadire kim, gerçek adı ne? Meryem’in kuması Nadire’yi oynayan oyuncunun ismi
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da merakla takip ediliyor. Özellikle son bölümlerde  sevilmeyen bir karakter var; Nadire… Meryem’in kuması Naim Efendi’nin de imam nikahlı eşi olan Nadire kim, gerçek adı ne merak konusu oldu. Kızıl Goncalar dizisinde Nadire karakterine Cemre Melis Çınar hayat veriyor. Cemre Melis Çınar daha önce Gönül Dağı’nda Fadime rolünü oynamıştı. Ayrıca  Cenaze İşleri (Serpil, Sinema Filmi 2017), Kaçak Gelinler (TV Dizisi 2014) dizilerinde de rol aldı. 

Son dönemin en popüler dizilerinden Kızıl Goncalar’da Naim ve Nadire karakterleri ile dikkat çeken oyuncular Mert Turak ile Cemre Melis Çınar yeni aşka yelken açtı.

Dizide yasak aşk

Dizideki yasak aşkları konuşulan ikili, gerçek hayatta sevgili oldu. Oyuncu Mert Turak ile meslektaşı Cemre Melis Çınar, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

Kızıl Goncalar Nadire kimdir? 

Kızıl Goncalar dizisine yeni bir isim katıldı. Cemre Melis Çınar dizinin kadrosunda yer alıyor. Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli’nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin’in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır.

 Cemre Melis Çınar kimdir?

13 Mayıs 1991 Ankara doğumlu oyuncu Toros Koleji’nin ardından Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümü eğitimini tamamlamıştır.

İyi derecede kick box yapmaktadır.

 Rol aldığı yapımlar

Kaderimin Oyunu (Meral, TV Dizisi 2021)

Gönül Dağı (Fadime, TV Dizisi 2021)

Kefaret (Berna, TV Dizisi 2021)

Kırmızı Oda (Süreyya, TV Dizisi 2021)

Yaralı Kuşlar (Melis, TV Dizisi 2019)

Bir Umut Yeter (TV Dizisi 2018)

İçimdeki Hazine (Sema, Sinema Filmi 2018)

Cenaze İşleri (Serpil, Sinema Filmi 2017)

Kaçak Gelinler (TV Dizisi 2014)

Elif (Arzu, TV Dizisi 2014)

Arka Sokaklar (Aslı, TV Dizisi 2014)

Muhteşem Yüzyıl (Cariye, TV Dizisi 2013)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.