Kızıl Goncalar Affan kimdir, nereli, kaç yaşında: Kızıl Goncalar Affan’ı kim oynuyor, gerçek ismi ne

Pazartesi günlerine damga vuran Kızıl Goncalar’da yeni Affan karakteri diziye giriş yaptı. Zeynep ile Cüneyd’in arasını bozmak isterken kendi tuzağına düşen Feyza’ya görücü Affan karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar Affan’ı Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kızıl Goncalar Affan kimdir, nereli, kaç yaşında: Kızıl Goncalar Affan’ı kim oynuyor, gerçek ismi ne
Yayınlama: 18.03.2024
A+
A-

Pazartesi akşamı ekranlara gelen Kızıl Goncalar’ın 11. bölümünde, izleyicilerin merakla beklediği Affan ile Feyza sahneleri izleyiciyi ekranlara kilitlemeye devam etti. Feyza için kritik bir kararın alındığı bu bölümde, Zeynep’in tuzak kurma çabaları ters tepti ve Feyza’nın kendi sonunu hazırlamasına neden oldu. Artık Feyza için ya ceza ya da nikah kararı alınmış durumda ve Kızıl Goncalar Affan ile Feyza’nın izdivacı gündeme gelmiş durumda.

Feyza’nın talibi olan Affan karakteri, diziye yeni giriş yapmıştır. Peki, Kızıl Goncalar’daki Affan kimdir? Bu sorunun cevabıyla birlikte oyuncu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç hakkında merak edilenler de gündeme gelmektedir.

Kızıl Goncalar’da Affan Kim? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç’in Oynadığı Karakter Hakkında Detaylar

Kızıl Goncalar dizisinde Affan karakterine hayat veren Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, diziye Ayza’nın oğlu olarak katılmıştır. Zeynep’in tuzakları sonucunda Feyza’nın kaderi Affan’ın eline düşmüştür.

Batuhan Bozkurt Yüzgüleç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Sinema ve dizi oyuncusu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Yüzgüleç, Suma filmiyle ödüllendirilmiş ve 2018 yılında Bizim Hikaye dizisinde rol almıştır. 2019 yılında ise Çukur dizisinde yer almıştır. Kariyerine Kızıl Goncalar dizisiyle devam eden Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, genç yaşına rağmen dikkat çeken bir oyunculuktur

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.