Kastamonu’da Kuzyaka köyü muhtarı silahla vurularak öldürüldü

Kastamonu’nun Kuzyaka Köyü’nde yaşanan trajik olayda, su sayaçlarını okuyan köy muhtarı Mehmet Başoğlu, su faturasını ödememe tehdidinde bulunan Mehmet D. tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Kastamonu’da Kuzyaka köyü muhtarı silahla vurularak öldürüldü
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Kastamonu’nun Kuzyaka Köyü’nde su sayaçlarını okuyan köy muhtarı Mehmet Başoğlu, su faturası konusunda yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgilere göre, Mehmet Başoğlu ile daha önce köyde muhtarlık yapmış olan Mehmet D. arasında su faturasını ödememe konusunda çıkan bir anlaşmazlık sonucu telefonla bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Mehmet D., su sayaçlarını okumaya devam eden Başoğlu’nun bulunduğu yere giderek muhtarı tüfekle vurdu. Yaralanan Başoğlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Muhtarın cenazesi Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Katil zanlısı Mehmet D.’nin kaçtığı ve Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalanması için çalışma başlatıldı. Ayrıca, Mehmet D.’nin daha önce cinayetten sabıkasının bulunduğu ortaya çıktı.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.