Kalben’e ne oldu, neden gözaltına alındı? Kalben uyuşturucu olayı nedir? Sevenleri şokta

Kendine has tarzı ve sesi olan şarkıcı Kalben Sağdıç yapılan uyuşturucu operasyonu sonucusnda gözaltına alındı. Cihangir’deki evinde gözaltına alınan Kalben’in evinde 2 bin euro, 730 dolar, 1500 lira ve 15 gram uyuşturucu ele geçirildi. Bu vahim olay sonrası birçok kişi Kalben’e ne oldu, Kalben uyuşturucu mu içiyormuş sorusuna yanıt aradı. Henüz bu soruların cevabı net değil. Peki Kalben kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Kalben’e ne oldu, neden gözaltına alındı? Kalben uyuşturucu olayı nedir? Sevenleri şokta
Yayınlama: 08.05.2024
A+
A-

Haydi Söyle, Sadece, Saçlar, İyi Değilim Ben gibi şarkıları dilden dile dolaşan sevilen şarkıcı Kalben Sağdıç uyuşturucu operasyonu sonucu Cihangir’deki evinden gözaltına alındı. Kalben’in evinde 2 bin euro, 730 dolar, 1500 lira ve 15 gram uyuşturucu ele geçirildi Emniyet’e götürülen Kalben stanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu olay sonrası Klaben kısa sürede magazin gündemine oturdu. Birçok kişi Kalben’e ne oldu, Kalben uyuşturucu mu kullanıyormuş ya da satıyormuş sorularına yanıt aradı. Fakat bu soruların cevabı sorgunun ardından Kalben’in ifadesinin ardından ortaya çıkacak. Peki Kalben kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

İstanbul Narkotik polisi tarafından sabah saatlerinde uyuşturucu operasyonu yapıldı. Şarkıcı Kalben Sağdıç da Cihangirdeki evinden gözaltına alınarak Vatan Caddesi’nde bulunan Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kalben kimdir?

Kalben 17 Ocak 1986 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Türk müzisyen ve söz yazarıdır. 8 yaşından itibaren müziğe ilgi duyan Kalben’in gerçek adı Kalben Sağdıç’tır.

Yükseköğretimi Uluslararası İlişkiler Bölümünden yapan sanatçı yüksek lisansını tamamladıktan sonra iş bulabilmek için İstanbul’a taşınmıştır.

İlk olarak marka müdürü ve ardından senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli mesleklerle uğraşan Kalben evde çektiği konser videolarla geniş hayran kitlesi kazandı.

Geri Dönme (Cem Adrian ile) (2018)

Yaşamak Var Ya (2018)

Kuşlar (2018)

Günaydın (2019)

Perişahı’nın Kızı (2020)

Kahveyi Kavururlar (2020)

Yüksek Yüksek Tepeler (2021)

Robot Kozmonot (Teoman ile) (2021)

Şanssız Mücadeleci (2021)

Ne Güzel Yerlerin Var (2021)

Robot Kozmonot (Karakter Remix) (2021)

Bilmiyor İçim (2021)

Çünkü Başka Sen Yok (2021)

Yağmurun Elleri (Yeni Türkü Zamansız) (2022)

Taksi (Disco Tarantula Remix) (2022)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.