İstanbul Fatih’te esnaf dehşeti: Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçakladı

Fatih ilçesinde bir turist, bir dükkandan alışveriş yapmadığı için çırak tarafından kovalanarak bıçaklandı. Yaralı turist hemen hastaneye kaldırılırken, kaçan çırağı yakalamak için polis ekipleri çalışmalarını başlattı.

İstanbul Fatih’te esnaf dehşeti: Kendisinden alışveriş yapmayan turisti bıçakladı
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Fatih ilçesinde bir dükkanda çalışan genç bir çırak, iddiaya göre kendisinden alışveriş yapmayan bir yabancı turisti bıçakla kovalayarak kolundan yaraladı. Olay, 4 Mayıs’ta saat 14.00 sularında Mercan Yokuşu Fuat Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çırağın turisti kovaladığı, kaçan turistin bir dükkana sığınmaya çalıştığı ve çırağın elindeki bıçağı savurduğu anlar görülüyor.

Turist, can havliyle kaçarken çırak tarafından kolundan bıçaklandı. Olayı gören esnaflar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı turistin yanında olduğu belirtilen bir kişiye daha çırağın saldırmaya çalıştığı ifade ediliyor.

Görgü tanığı esnaflardan biri olan Mehmet Emin Pişkin, olayın ardından yaşananları şu şekilde aktardı: “Biz buraya geldiğimizde burada turistin bıçaklandığını gördük. Bıçakladıktan sonra bu taraftan kaçtı. O esnada kalabalık toplanmaya başladı. Daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanan kişinin yanında ailesi de vardı sonra hastaneye gittiler. Fazla kovalamaca olmadı. Buradaki esnaftan alışveriş yapayım derken karşı tarafa geçmeye çalışırken tanımadığımız şahıs gelip bıçakladı. Bıçaklanan kişi de Filistinli turist” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.