İş Bankası’ndan müjdeli haber: Hesaplara hediye para yatıyor!

İş Bankası, nisan ve mayıs aylarını kapsayan kampanyasına son başvuru için 9 gün kaldığını belirterek hesaplara hediye para yatacağını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler, ne kadar para yatacak?

İş Bankası’ndan müjdeli haber: Hesaplara hediye para yatıyor!
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Kamu bankaları ve özel bankalar, bünyelerine daha fazla müşteri katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bankalar, düzenlenen kampanyalara katılım sağlayan müşterilere farklı tutarlarda ödemeler yapıyor.

Bu doğrultuda, gıdadan giyime, teknolojiden beyaz eşya sektörüne kadar birçok alanda kampanyalar düzenlenmeye devam ediliyor. İş Bankası da araç sahiplerine müjdeli bir haber vererek akaryakıt sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında akaryakıt sektöründe harcama yapacak müşterilere MaxiPuan hediye edeceğini duyuran İş Bankası, kampanyanın 15 mayıs tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Buna göre, 1 Nisan – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 750 Türk Lirası ve üzeri 4’üncü benzin, motorin ya da LPG alışverişine, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 200 Türk Lirası MaxiPuan verilecek.

Kampanya detayları

Söz konusu kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles markalı tüm bireysel kredi kartları, bankamatik kartlar ve Maxipara kartlar dahil olurken, ticari bankamatik ve kredi kartları, vadematik kart, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ise dahil olmayacak.

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek ve sadece yakıt alımında kullanılabilecek. MaxiPuanlar, 21 Mayıs 2024 tarihinde hesaplara aktarılacak. Ve 30 Haziran 2024’e kadar kullanılabilecek.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.