İnci Taneleri Ayça gerçek ismi ne, İnci Taneleri Piraye’nin kızı kim?

Kanal D’nin büyük ses getiren dizisi İnci Taneleri bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Seyirci Türkçe Öğretmeni Azem’in ve Dilber’in hayatını çok sevdi, ilk bölümden reytingde zirve yaptı. Dizinin konusu kadar oyuncuları da merak edildi. Özellikle dizide Azem’im öğrencisi Ayça kim merak edildi. Peki İnci Taneleri dizisi Ayça kim, gerçek adı ne?

İnci Taneleri Ayça gerçek ismi ne, İnci Taneleri Piraye’nin kızı kim?
Yayınlama: 22.02.2024
A+
A-

Kendi gibi öğretmen karısını öldürmekle suçlanan, suçu üstlenip hapis yatan öğretmen Azem’in hikayesini anlatan İnci Taneleri dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. İlk bölümü ile büyük ses getiren dizi İnci Taneleri’nin konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Özellikle dizide Ayça karakteri kim merak ediliyor. Azem’in ‘belalı’ öğrencisi Ayça’ya genç oyuncu  Ülkü Hilal Çiftçi canlandırıyor. Peki kimdir  Ülkü Hilal Çiftçi, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? 

İnci Taneleri dizisi Ayça kimdir?

İnci Taneleri dizisinde Ayça’yı Ülkü Hilal Çiftçi canlandırıyor.  

Ülkü Hilal Çiftçi, 11 Ocak 2009’da Zonguldak’ın Devrek ilçesinde doğdu. Dönence (2023) , Arka Sokaklar (2006) ve Karadayı (2012) yapımlarıyla tanınan oyuncudur.

Kanal D’nin, BKM imzalı dizisi “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği Azem Yücedağ’ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin yeni bölümünün özeti şöyle;

Azem oğlu ile buluşmuştur. Ancak kavuşma anı, yıllardır hayalini kurduğu gibi geçmez. Cihan artık evde bıraktığı çocuk değil, bambaşka bir delikanlıdır. Azem oğluna, sadece onları ilgilendiren özel bir yerde özel bir buluşma teklif eder. Dilber cephesine ise, Azem’in Piraye ile yediği yemeğin magazin haberleri düşer. Konu herkes için karışık ve üzücü bir hale gelir.

İnci Taneleri 5. Bölüm Fotoğrafları

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de!…
BKM imzalı “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri dizisi oyuncuları

Kanal D ekranlarından yayınlanacak yeni yapımın oyuncu kadrosu belli oldu. Yılmaz Erdoğan’ın başrolünde yer aldığı yapım da Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler oynayacak. Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yaparken senaryosu ise Yılmaz Erdoğan tarafından kaleme alındı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.