Haftanın başında yola çıkacaklar dikkat! Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Haftanın başında yola çıkacaklar dikkat! Kara yollarında son durum
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durumu bültenine göre, Aydın-Çeşme ve Çanakkale-Karşıyaka yollarının bağlantı kollarında aydınlatma direkleri montaj çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple, yollar gece saatlerinde 23.00-05.00 arası araç trafiğine kapatılarak, sürücüler otogar istikametine yönlendiriliyor. Sürücüler, gişeler önünde U dönüşü yaparak Aydın-Çeşme ayrımı ve Çanakkale-Karşıyaka istikametlerine devam edebiliyorlar.

Kuzey-Marmara Otoyolu’nun 1-3. kilometrelerinde Gebze OSB-Liman kavşakları İstanbul-Ankara istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu’nun 8-9. kilometrelerindeki Karataş viyadüğünün Çankaya Kavşağı istikametinde genleşme derzi değişimi sebebiyle ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Kütahya-Eskişehir yolunun 31. kilometresinde (Kütahya Porselen AŞ. fabrikası mevkisi) yapılacak menfez çalışmaları, Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım söz konusu bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Ermenek-Mut yolunun 10-30. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. ve Narince-Nissibi Köprüsü yolunun 63-65. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Of-Çaykara yolunun 15-18. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritli servis yolu üzerinden kontrollü olarak sağlanıyor.

Manavgat-Alanya yolunun 6-12. kilometrelerindeki onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem arz ediyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.