Haftalık burç yorumları 29 Nisan-5 Mayıs 2024: Bu haftanın sonuna dikkat!

29 Nisan-5 Mayıs haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor, gezegenler 29 Nisan-5 Mayıs haftasında 12 burcu nasıl etkileyecek? Haftalık burç yorumları Mars’ın Koç burcuna geçiş etkileri ile Venüs’ün Boğa burcuna geçişi etkileri altında olacak. İşte bu hafta tüm burçları bekleyenler…

Haftalık burç yorumları 29 Nisan-5 Mayıs 2024: Bu haftanın sonuna dikkat!
Yayınlama: 28.04.2024
A+
A-

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık haftalık burç yorumları 29 Nisan- 5 Mayıs haftası için burada. 29 Nisan – 5 Mayıs haftası tüm burçlar için baş döndürücü bir heyecanla başlıyor. Duygular hararetli bir seviyede ve mevsim geçişleri sizi konfor alanınızın dışına itiyor ancak kesin olan bir şey var ki, bu haftadan sonra işler çok daha sorunsuz ilerleyecek.

30 Nisan’da, Mars’ın belirsiz Neptün ile kavuşum yapmasıyla rüya gibi ve yanıltıcı bir değişim gerçekleşecek ve odak noktanız olasılıklar aleminin ötesinde yatan bir şeye odaklanacak. Bir durumdaki potansiyeli idealize ediyor olabilirsiniz, bu da büyük hayaller kurmanıza neden oluyor, ancak aklınızda çok az pratiklik var. Yine de bu oluşum sanatsal vizyonlarınızı hayata geçirebilir, cinsel yaşamınızı genişletebilir ve zaferlerinizi egonuzun ötesinde yargılamanıza teşvik edebilir.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca tutulma mevsimi ve Merkür’ün gerilemesi  ilişkilerinize ve canlılığınıza zarar verdi, ancak güveninizi ve gücünüzü yeniden kazanmaya başlıyorsunuz. 30 Nisan’da Venüs Boğa burcuna girecek ve bu da aşk ve güzellik tanrıçasının en iyi yaptığı şeyi yapmasına izin verecek. Bu geçişin sizi topraklamasına izin verin, etrafınızdaki şehvetli ve romantik zevkleri tam olarak takdir edebileceğiniz şimdiki ana geri getirin. 30 Nisan’da kızgın Mars Koç burcuna girecek ve güç ve hırs gezegeni Koç burcunu yönettiği için, büyüklüğe ulaşmak ve kazanmak için rekabet etmek için daha motive hissetmeyi bekleyebilirsiniz.

2 Mayıs’ta Kova burcundaki son çeyrek ay, yeniden doğuş gezegeni Plüton’la güçlerini birleştirirken, hafta sonuna doğru derin uca dalmayı bekleyebilirsiniz. Plüton, gölgenizin uçurumuna bakmaktan korkmuyor Öyleyse ruhsal dolabınızın küflü karanlığını elemeye hazır olun. Bu , 3 Mayıs’ta Plüton’un geri hareketine geçtiği sırada gerçekleşiyor ; bu da şok edici ve beklenmedik bir şeyin yeniden ortaya çıkabileceği anlamına geliyor. Güç dinamikleri değişiyor ve manipülatörler yakında açığa çıkacak.

Gezegenler 29 Nisan-5 Mayıs haftasında hangi burcu nasıl etkileyecek?

Güneşinize ve/veya yükselen burcunuza göre önümüzdeki haftadan neler bekleyebileceğinizi sizler için tek tek hazırladık. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları sadece haftalık burç yorumlarınızı okuyup geçmeyin, yükselen burcunuzu da okuyun ve 29 Nisan-5 Mayıs haftasında olacaklara tam donanımla hazırlanın!

İşte 29 Nisan- 5 Mayıs haftalık burç yorumları…

Koç burcu

Bu hafta sizin için kafa karıştırıcı bir notla başlıyor; yönetici gezegeniniz Mars, görünmeyen enerjiler ve düşmanlarla dolu 12. evinizdeki Neptün ile güçlerini birleştiriyor. Kimseyi küçümsemeyin, çünkü aranızda gizli bir nefretçi olabilir. Aynı şekilde, kimin sizin tarafınızda olup olmayacağı konusunda da aceleci karar vermeyin.

Şans eseri, Mars Koç burcuna girdiğinde rakiplerinize karşı bir adım önde olmanız kaçınılmaz. Mars, benliğinizin ilk evinize güç verirken, ne kadar yenilmez olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi hatırlıyorsunuz. hakim. Ancak anlamsız kavgalara karışmamaya dikkat edin.

Hafta sona ererken, yeni bir sosyal etki ve kötü şöhret kaynağından yararlanıyor olabilirsiniz. Plüton istasyonları geri giderken, topluluğunuzda gelgitler dönüyor ve bir ekip olarak bir araya gelmek ile akran baskılarına yem olmak arasındaki farkı ortaya koyuyor.

Boğa burcu

Bu hafta topluluğunuzun yararı için egonuzu bırakma gücüne sahipsiniz. Mars, sosyal çabalarla ilgili 11. evinizde Neptün ile güçlerini birleştiriyor; bu, ya özel bir zümrenin cazibesini ortadan kaldırabilir ya da onlara uyum sağlama arzunuzu artırabilir. Kendi değerinizi bir dizi gerçekçi olmayan beklentiye dayandırmayın.

Venüs Boğa burcuna girerken öz sevginiz artacak. Yönetici gezegeninizin benliğinizin ilk evini kutsamasıyla, karşılaştığınız kişileri daha da keskin bir kesinlikle büyüleyebilecek ve romantikleştirebileceksiniz. Daha önce karşılayamayacağınız şehvetli zevklere ve lükslere erişebileceksiniz.

İtibarınız dalgalanmalar yaratıyor ve bu hafta bir otorite figürüyle güç dinamiğinin değiştiğini fark edebilirsiniz. Plüton istasyonları geri giderken, toplumdaki konumunuz ve çevreniz üzerinde, özellikle de kariyerinizde sahip olduğunuz etkinin miktarı hakkında derin gerçekleri ortaya çıkaracak.

İkizler burcu

Ne kadar çok nefret edeniniz olursa o kadar başarılı olursunuz. Bu hafta Mars, otorite ve kamusal imajla ilgili 10. evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor ve bu, sizi sabote etmeyi amaçlayanlara ışık tutabilir. Koyunların önemsiz çekişmelerini kafanıza takmayın.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve maneviyatla ilgili 12. evinizi sevgi ve yalnızlıkla kutsuyor. İçe çekilmek veya gizli bir aşk ilişkisine girmek isteyebilirsiniz. Gerçek bağlantı görünüşe göre hüküm sürer. Mars Koç burcuna giriyor ve sizi dış topluluğunuzla bağlantı kurmaya ve etki izinizi geride bırakmaya motive ediyor.

Haftanın sonuna yaklaşırken, bir şeyi çok daha dürüst bir açıdan görme ihtimaliniz oldukça yüksek. Plüton istasyonları geri gidiyor ve dokuzuncu bilgelik ve felsefe evinizin doğasını değiştirirken inancınıza meydan okuyor. Sana karşı gelen bir şeye mi inanıyorsun? Gerçekliğinizi algınızla değiştirebilir misiniz?

Yengeç burcu

Bakış açınız bu hafta gözden geçiriliyor. Mars, bilgelik ve macerayla ilgili dokuzuncu evinizde Neptün ile güçlerini birleştirerek zihin değiştirici ve büyülü bir şeyi deneyimleme arzunuzdan yararlanıyor. Sizi hayal kırıklığına uğratabilecek bir şeyin güzel vaatlerine kanmayın. İmkansızı mümkün kılma yeteneğinizi benimseyin.

İş-yaşam dengeniz Merkür’ün geri gitmesi nedeniyle mahvoldu, ancak Mars Koç burcuna girerken yenilenmiş bir güç ve hırs duygusunu benimsiyorsunuz. Mars, kamusal uğraşlarla ilgili 10’uncu evinizi etkinleştirirken, bir mücadeleci olarak karşınıza çıkıyorsunuz. tüm rakipleriniz, sizi asla küçümsememelerini diliyor.

Ancak hafta sona ererken, Plüton yer altı eklentileriyle ilgili sekizinci evinizde geri harekette olacağı için kirli bir sır gün yüzüne çıkabilir. Yeraltında kalan tüm gerçekleri eleyen bu geri hareket, size bunu yapıp yapamayacağınızı gösterecek. Bu yatırımın karşılığını asla alamazsınız. Şans eseri, gerçek bir manipülatör için kriptonit gibidir.

Aslan burcu

Bu hafta sınırlarınızı bir kalenin çevresi gibi savunmalısınız. Mars, sekizinci ortak enerji evinizde Neptün ile kavuşum yapacak ve bu da karşılıklı bağımlılıkları ve iç içe geçmiş ilişkileri ortaya çıkarabilecek. Birini kaybetme korkusunun enerjinizi korumanıza engel olmasına izin vermeyin.

Venüs Boğa burcuna girdikten sonra, profesyonel dünyada başarıya giden yolu büyüleme gücüne sahip olacaksınız. Kariyer ve kamuoyundaki imajınızla ilgili 10. evinizi kutsayarak, müşterilerinizi etkileme ve yeteneklerinizi satma yeteneğiniz yeni zirvelere ulaşacak. Müzakere zamanı!

Plüton, ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde geri harekette olacak ve bu, hayatınızdaki “ötekini” temsil eden biriyle çatışmaları ve kırgınlıkları gündeme getirebilir. Uzun zamandır birlikte olduğunuz bir müttefikin düşmana dönüştüğünü veya baş düşmanınızın artık en büyük varlığınız olduğunu fark edebilirsiniz.

Başak burcu

Bu hafta birisini öyle ya da böyle idealleştiriyor olabilirsiniz. Mars, yedinci ortaklık evinizde Neptün ile güçlerini birleştirirken, pembe gözlüklü birini görüyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda birini hak ettiğinden çok daha kötü bir durumda da görüyor olabilirsiniz. Şimdilik gerçeklerin kendi adına konuşmasına izin verin.

Venüs, dünya burcu Boğa burcuna girerek seyahat ve bilgelikle ilgili dokuzuncu evinize sihir gönderiyor. Uzak bir ülkeyi ziyaret etmek, yeni şeyler deneyimlemek ve günlük gerçeklikten uzaklaşmak için güzel bir zaman. Hatta yurtdışındayken bir sonraki aşk ilginizle tanışabilirsiniz.

Plüton istasyonlarının iş ve sağlıkla ilgili altıncı evinizde gerilediği kendinizi aşırı çalıştığınızı hissedebilirsiniz. Zihin-beden bağlantınıza daha fazla dikkat edin, çünkü size tam olarak neyin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen ağrılar ortaya çıkabilir.

Hafta sona ererken, yeni bir sosyal etki ve kötü şöhret kaynağından yararlanıyor olabilirsiniz. Plüton istasyonları geri giderken, topluluğunuzda gelgitler dönüyor ve bir ekip olarak bir araya gelmek ile akran baskılarına yem olmak arasındaki farkı ortaya koyuyor. Mayıs ayı aylık burcunuzun tamamını buradan okuyun.

Terazi burcu

Mars, günlük rutinlerinizdeki altıncı evinizde Neptün ile kavuşum yapacağından, bu hafta başlarken kendinizi her zamankinden daha yorgun hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ne kadar olursa olsun zihninizi, bedeninizi ve sağlığınızı beslemeyi unutmayın. ve üstleriniz sizden taleplere yetişmenizi bekliyor. Sen bir makinenin dişlisinden daha fazlasısın.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve gölgeli sekizinci evinize dalış yaparak en mahrem arzularınızı ve iyileşmemiş yaralarınızı gündeme getiriyor. Artık kurulan bağlantıların kopması çok daha zor olacak. Ancak Mars Koç burcuna giriyor ve ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde tutku ve çatışmayı artırıyor. Bol bol ayrılığa ve barışmaya hazır olun.

Plüton, diğer hava burcu Kova burcunda geri hareket ettiğinde, aşkta ve kendinizi sağlıksız ifade etme yollarında kırmızı bayraklar ortaya çıkarabilir. Bir şeyin iyi hissettirmesi onun sizin için de iyi olduğu anlamına gelmez ve bu hafta akşamdan kalmalık her zamankinden daha fazla hissedilebilir.

Akrep burcu

Bu hafta güçlü ve çekici bir aşk ilişkisine başlıyorsunuz. Mars, romantizm ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde Neptün ile güçlerini birleştirerek başka bir kişiye veya başka bir fikre karşı hissettiğiniz arzuyu artırır. Ancak gerçekte olandan ziyade olabilecek olana aşık olmadığınızdan emin olun .

Venüs Boğa burcuna girdikten sonra sevdiklerinizle iyi geçinmek ve partnerlerinizle aynı fikirde olmak çok daha kolay hale gelecektir. Aşk gezegeni, birebir ilişkilerle ilgili yedinci evinizde dans ederken, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. verme ve almanın yanı sıra paylaşma ve dinleme arasındaki dikkatli denge.

Plüton, ev ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde geri harekette olacak ve bu durum akrabalarınızla çatışmaları ve kırgınlıkları gündeme getirebilir. Ev hayatınızın talepleri dengesizse, bu ilişki dinamiklerinin vites değiştirmesini bekleyebilirsiniz.

Yay burcu

Mars, eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde Neptün ile kavuşum yaparken, bu hafta tanıdık bir rahatlık hissinin özlemini çekiyor olabilirsiniz. Köklerinize doğru bir çekim hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda geçmişi idealleştiriyor olabilirsiniz. Geldiğiniz yere kırgın hissedebilir, ancak atalarınızdan miras aldığınız güçlü yönleri görmezden gelebilirsiniz. Şu anda hiçbir şeyin anlamı yok ama eninde sonunda olacak.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve altıncı iş ve sağlık evinize kolaylık getiriyor. Bu, günlük ritüellerinizi geliştirmeniz ve sıkılmanızdan daha fazla meyve suyu almanız için size ilham verebilir. Ancak 30 Nisan’da Mars’ın diğer ateş burcu Koç’a girmesi, sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp eğlenme arzunuzu artırabilir. Şans eseri, iş ve zevkin birleşebileceği tüm yolları yeniden keşfedebilirsiniz.

İletişim ve yerel etkileşimlerle ilgili üçüncü evinizde Plüton istasyonlarının gerilediği dedikodular yaygınlaşabilir. Yemi yutmayın ve döngü halindeki tartışmalara katılmayın. Her şeyin üstüne çıkın çünkü sessizliğiniz çok şey anlatıyor.

Oğlak burcu

Mars, iletişimle ilgili üçüncü evinizde Neptün ile kavuşum yaparken söylediğiniz yalanlara ve inandığınız yalanlara dikkat edin. Bu, gerçeğe odaklanmayı zorlaştırabilir, süslemeler ve mantıksız varsayımların gerçekleri bulandırmasına izin verebilir. . Dürüstlük ve açıklıkla iletişim kurmak sizi ileriye taşıyacaktır, özellikle de empatiyle birlikte geliyorsa.

Mars’ın ateş burcu Koç burcuna geçmesinin ardından ailenizin ve özel hayatınızın talepleri nedeniyle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Dördüncü ev evinizi ve köklerinizi aktive ederek, kapalı kapılar ardında daha fazla çatışma olabilir, ancak aynı zamanda kendinizi geliştirmek için güçlü bir motivasyon da olabilir. yaşam standartlarınızı koruyun ve sizin için en önemli olanları koruyun.

Para ve maddi varlıklarla ilgili ikinci evinizde Plüton istasyonlarının gerilediği kadar mali durumunuz bir değişimi kucaklayabilir. Bu, olumsuz harcama alışkanlıklarının yanı sıra banka hesabınızdaki rakamlarla öz değer duygunuz arasındaki sağlıksız birleşimin altını çizebilir. Sen sahip olduğundan daha fazlasısın. Para gelir ve gider. 

Kova burcu

Bu hafta, neye para harcadığınızı ve bu satın almaların hangi boşluğu doldurduğunu düşündüğünüzü yeniden düşünmelisiniz. Mars, gelir ve finansal çabalarla ilgili ikinci evinizde Neptün ile kavuşum yapacak ve bu, belirli bir düzeyde lüks veya şöhret elde etme arzunuzu ateşleyebilir. Unutmayın, alıcının pişmanlığı ancak fatura geldikten sonra ortaya çıkar.

Venüs Boğa burcuna girdikten sonra dördüncü evinizde ve akrabalarınızda kutsama alacaksınız. Bu, sevgi, güvenlik ve sıcak karşılama için sağlam bir temel oluşturacak, yaşam alanınızı kendinize ait hale getirmeniz için size ilham verecek ve aile olarak kabul ettiğiniz kişilere karşı duyduğunuz sevgi duygusunu güçlendirecektir.

Kova burcundaki Plüton geri harekette olacak ve bu, hareketsiz bir içsel güç kaynağından yararlanmanıza yardımcı olabilir. Ancak bu güce erişmek için belirli kişilerle ve taahhütlerle bağınızı kesmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Her ne kadar bir risk gibi görünse de, faydalar eninde sonunda dezavantajlardan daha ağır basacaktır.

Balık burcu

Mars, Balık burcundaki Neptün ile kavuşum yaptığında kafa karıştırıcı duygulardan bunalmış hissedebilirsiniz. Bu, büyük bir konuşma yapıyorsanız aşırı bir benlik duygusuna yol açabilir, ancak aynı zamanda güçlü yönlerinizi göz ardı etmenize ve kendinden şüphe duymanın seni felç etmesine izin ver. Eğer hayal edebiliyorsanız, olabilirsiniz ama güçlü bir planı hafife almayın.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve iletişimle ilgili üçüncü evinize güzellik getiriyor. Bu sizi yeni arkadaşlar edinmeye teşvik edebilir, hatta muhtemelen mahallenizde yeni birine aşık olabilirsiniz. Mars 30 Nisan’da Koç burcuna girdiğinde, kazancınızı artıracak ve daha büyük bir maaş günü için rekabet edebilecek güçlü bir konumda olacaksınız. Başlangıçta gerçekçi olmayan beklentileri karşılamazsanız hayal kırıklığına uğramamanızı unutmayın.

Plüton istasyonlarının bilinçaltı enerjileriyle ilgili 12. evinizde geri hareket ettiği kabuslar ve tuhaf rüyalar sizi uykunuzdan uyandırabilir. İçinize baktığınızda, her zaman bildiğiniz ama unuttuğunuz gerçeklerle yüz yüze geldiğinizde ortaya çıkan kalıplara dikkat edin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkizler burcu

FOTOĞRAF:TASARIM: SASHA PURDY/STYLECASTER
Ne kadar çok nefret edeniniz olursa o kadar başarılı olursunuz. Bu hafta Mars, otorite ve kamusal imajla ilgili 10. evinizde Neptün ile kavuşum yapıyor ve bu, sizi sabote etmeyi amaçlayanlara ışık tutabilir. Koyunların önemsiz çekişmelerini kafanıza takmayın.

29 Nisan’da Venüs Boğa burcuna giriyor ve maneviyatla ilgili 12. evinizi sevgi ve yalnızlıkla kutsuyor. İçe çekilmek veya gizli bir aşk ilişkisine girmek isteyebilirsiniz. Gerçek bağlantı görünüşe göre hüküm sürer. 30 Nisan’da Mars Koç burcuna giriyor ve sizi dış topluluğunuzla bağlantı kurmaya ve etki izinizi geride bırakmaya motive ediyor.

Haftanın sonuna yaklaşırken, bir şeyi çok daha dürüst bir açıdan görme ihtimaliniz oldukça yüksek. Plüton istasyonları 2 Mayıs’ta geri gidiyor ve dokuzuncu bilgelik ve felsefe evinizin doğasını değiştirirken inancınıza meydan okuyor. Sana karşı gelen bir şeye mi inanıyorsun? Gerçekliğinizi algınızla değiştirebilir misiniz? Mayıs ayı aylık burcunuzun tamamını buradan okuyun.

Kanser

FOTOĞRAF:TASARIM: SASHA PURDY/STYLECASTER
Bakış açınız bu hafta gözden geçiriliyor. 29 Nisan’da Mars, bilgelik ve macerayla ilgili dokuzuncu evinizde Neptün ile güçlerini birleştirerek zihin değiştirici ve büyülü bir şeyi deneyimleme arzunuzdan yararlanıyor. Sizi hayal kırıklığına uğratabilecek bir şeyin güzel vaatlerine kanmayın. İmkansızı mümkün kılma yeteneğinizi benimseyin.

İş-yaşam dengeniz Merkür’ün geri gitmesi nedeniyle mahvoldu, ancak 30 Nisan’da Mars Koç burcuna girerken yenilenmiş bir güç ve hırs duygusunu benimsiyorsunuz. Mars, kamusal uğraşlarla ilgili 10’uncu evinizi etkinleştirirken, bir mücadeleci olarak karşınıza çıkıyorsunuz. tüm rakipleriniz, sizi asla küçümsememelerini diliyor.

Ancak hafta sona ererken, 2 Mayıs’ta Plüton yer altı eklentileriyle ilgili sekizinci evinizde geri harekette olacağı için kirli bir sır gün yüzüne çıkabilir. Yeraltında kalan tüm gerçekleri eleyen bu geri hareket, size bunu yapıp yapamayacağınızı gösterecek. Bu yatırımın karşılığını asla alamazsınız. Şans eseri, gerçek bir manipülatör için kriptonit gibidir. Mayıs ayı aylık burcunuzun tamamını buradan okuyun.

Aslan

FOTOĞRAF:TASARIM: SASHA PURDY/STYLECASTER
Bu hafta sınırlarınızı bir kalenin çevresi gibi savunmalısınız. 29 Nisan’da Mars, sekizinci ortak enerji evinizde Neptün ile kavuşum yapacak ve bu da karşılıklı bağımlılıkları ve iç içe geçmiş ilişkileri ortaya çıkarabilecek. Birini kaybetme korkusunun enerjinizi korumanıza engel olmasına izin vermeyin.

Venüs 29 Nisan’da Boğa burcuna girdikten sonra, profesyonel dünyada başarıya giden yolu büyüleme gücüne sahip olacaksınız. Kariyer ve kamuoyundaki imajınızla ilgili 10. evinizi kutsayarak, müşterilerinizi etkileme ve yeteneklerinizi satma yeteneğiniz yeni zirvelere ulaşacak. Müzakere zamanı!

2 Mayıs’a kadar Plüton, ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde geri harekette olacak ve bu, hayatınızdaki “ötekini” temsil eden biriyle çatışmaları ve kırgınlıkları gündeme getirebilir. Uzun zamandır birlikte olduğunuz bir müttefikin düşmana dönüştüğünü veya baş düşmanınızın artık en büyük varlığınız olduğunu fark edebilirsiniz. Mayıs ayı aylık burcunuzun tamamını buradan okuyun.

Başak burcu

Bu hafta birisini öyle ya da böyle idealleştiriyor olabilirsiniz. Mars, yedinci ortaklık evinizde Neptün ile güçlerini birleştirirken, pembe gözlüklü birini görüyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda birini hak ettiğinden çok daha kötü bir durumda da görüyor olabilirsiniz. Şimdilik gerçeklerin kendi adına konuşmasına izin verin.

Venüs, dünya burcu Boğa burcuna girerek seyahat ve bilgelikle ilgili dokuzuncu evinize sihir gönderiyor. Uzak bir ülkeyi ziyaret etmek, yeni şeyler deneyimlemek ve günlük gerçeklikten uzaklaşmak için güzel bir zaman. Hatta yurtdışındayken bir sonraki aşk ilginizle tanışabilirsiniz.

Plüton istasyonlarının iş ve sağlıkla ilgili altıncı evinizde gerilediği kendinizi aşırı çalıştığınızı hissedebilirsiniz. Zihin-beden bağlantınıza daha fazla dikkat edin, çünkü size tam olarak neyin dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen ağrılar ortaya çıkabilir.

Terazi burcu

Mars, günlük rutinlerinizdeki altıncı evinizde Neptün ile kavuşum yapacağından, bu hafta başlarken kendinizi her zamankinden daha yorgun hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ne kadar olursa olsun zihninizi, bedeninizi ve sağlığınızı beslemeyi unutmayın. ve üstleriniz sizden taleplere yetişmenizi bekliyor. Sen bir makinenin dişlisinden daha fazlasısın.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve gölgeli sekizinci evinize dalış yaparak en mahrem arzularınızı ve iyileşmemiş yaralarınızı gündeme getiriyor. Artık kurulan bağlantıların kopması çok daha zor olacak. Ancak Mars Koç burcuna giriyor ve ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde tutku ve çatışmayı artırıyor. Bol bol ayrılığa ve barışmaya hazır olun.

Plüton, diğer hava burcu Kova burcunda geri hareket ettiğinde, aşkta ve kendinizi sağlıksız ifade etme yollarında kırmızı bayraklar ortaya çıkarabilir. Bir şeyin iyi hissettirmesi onun sizin için de iyi olduğu anlamına gelmez ve bu hafta akşamdan kalmalık her zamankinden daha fazla hissedilebilir.

Akrep burcu

Bu hafta güçlü ve çekici bir aşk ilişkisine başlıyorsunuz. Mars, romantizm ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde Neptün ile güçlerini birleştirerek başka bir kişiye veya başka bir fikre karşı hissettiğiniz arzuyu artırır. Ancak gerçekte olandan ziyade olabilecek olana aşık olmadığınızdan emin olun .

Venüs Boğa burcuna girdikten sonra sevdiklerinizle iyi geçinmek ve partnerlerinizle aynı fikirde olmak çok daha kolay hale gelecektir. Aşk gezegeni, birebir ilişkilerle ilgili yedinci evinizde dans ederken, kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. verme ve almanın yanı sıra paylaşma ve dinleme arasındaki dikkatli denge.

Plüton, ev ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde geri harekette olacak ve bu durum akrabalarınızla çatışmaları ve kırgınlıkları gündeme getirebilir. Ev hayatınızın talepleri dengesizse, bu ilişki dinamiklerinin vites değiştirmesini bekleyebilirsiniz. 

Yay burcu

Mars, eviniz ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde Neptün ile kavuşum yaparken, bu hafta tanıdık bir rahatlık hissinin özlemini çekiyor olabilirsiniz. Köklerinize doğru bir çekim hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda geçmişi idealleştiriyor olabilirsiniz. Geldiğiniz yere kırgın hissedebilir, ancak atalarınızdan miras aldığınız güçlü yönleri görmezden gelebilirsiniz. Şu anda hiçbir şeyin anlamı yok ama eninde sonunda olacak.

Venüs Boğa burcuna giriyor ve altıncı iş ve sağlık evinize kolaylık getiriyor. Bu, günlük ritüellerinizi geliştirmeniz ve sıkılmanızdan daha fazla meyve suyu almanız için size ilham verebilir. Ancak 30 Nisan’da Mars’ın diğer ateş burcu Koç’a girmesi, sorumluluklarınızı bir kenara bırakıp eğlenme arzunuzu artırabilir. Şans eseri, iş ve zevkin birleşebileceği tüm yolları yeniden keşfedebilirsiniz.

İletişim ve yerel etkileşimlerle ilgili üçüncü evinizde Plüton istasyonlarının gerilediğinde dedikodular yaygınlaşabilir. Yemi yutmayın ve döngü halindeki tartışmalara katılmayın. Her şeyin üstüne çıkın çünkü sessizliğiniz çok şey anlatıyor.

Oğlak burcu

 

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.