04 MAYIS 2024
BIST 100 10.276,88 % 0,67
DOLAR 32,337 % -0,07
EURO 34,811 % 0,06
ALTIN GR. 2.393,53 % -0,14
BRENT 82,760 % -1,10
BTC 62.937,31 % 7,16
Haber Giriş: 20.04.2024 - 17:38 | Son Güncelleme: 20.04.2024 - 17:39

Haftalık burç yorumları 22-28 Nisan 2024: Merkür gerilemesi bir patlamayla sona erecek aman dikkat!

22-28 Nisan haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor, gezegenler 22-28 Nisan haftasında 12 burcu nasıl etkileyecek? 22-28 Nisan haftalık burç yorumları Merkür gerilemesinin patlama etkisiyle sona ermesini hepimize hissettirecek. Öte yandan bu hafta Pembe Ay etkileri de bizimle birlikte. İşte haftalık burç yorumları ilişki, iş, para, kariyer, sağlık ve aşk detayları...

Haftalık burç yorumları 22-28 Nisan 2024: Merkür gerilemesi bir patlamayla sona erecek aman dikkat!

22-28 Nisan haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları için burada. Bu hafta hangi burcu neler bekliyor, gezegenler 22-28 Nisan haftasında 12 burcu nasıl etkileyecek? 22-28 Nisan haftalık burç yorumları Merkür gerilemesinin patlama etkisiyle sona ermesini hepimize hissettirecek. Öte yandan bu hafta Pembe Ay etkileri de bizimle birlikte. İşte haftalık burç yorumları ilişki, iş, para, kariyer, sağlık ve aşk detayları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık haftalık burç yorumları 22-28 Nisan haftası için burada. 22-28 Nisan haftası burç yorumları 12 burç için bir çapışma ve büyük bir patlama etkisiyle başlayacak. Merkür gerilemesi biterken de bize yaramaz çocuk olduğunu hissettirecek. Ancak korkmayın! Hafta sona erdiğinde her şey sakinleşecek. 22-28 Nisan haftasında Jüpiter-Uranüs kavuşumunun titrek ve değişken enerjisinden uzaklaşıyoruz ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca beklenmedik geçişler devam ederken hayatlarımızda her şey gerçekleşiyor olabilir. Tüm burçlar için drama son zamanlarda hararetli bir seviyede, ancak tüm bunlar özgürlüğünüzü engelleyen tıkanıklıkları ortadan kaldıracak.

Bu haftanın burç yorumları, 21 Nisan'da Boğa burcundaki Güneş'in Kova burcundaki Plüton'la gergin bir kare oluşturması etkisi altında başlıyor . Plüton dönüşümün ve yeniden doğuşun gezegeni olduğundan, bu durum sizin değişime esnek olmayan yanlarınızı rahatsız edebilir. Sizi konfor alanınızın dışına iterek ve dünyayı yeni bir mercekten görmeye zorlayarak güvenlik duygunuzu bunaltabilir. Yaşamı değiştirecek bilgiler öne çıkıyor ve her zamanki içgüdülerinize meydan okunuyor. 

Bu hafta Pembe Ay etkilerine bakalım mı?

Bunu hemen Akrep'te bir Pembe Ay takip edecek. Bu sabit su burcu sırları ortaya çıkarmak, gizli gerçekleri keşfetmek ve kontrolü sürdürmekle ilgilidir. Bu, bu dolunayın gizli gündemlere ışık tutması ve herkesin gerçek niyetinin bilinmesini sağlaması gerektiği anlamına geliyor. Şok edici açıklamaların gün yüzüne çıkmasına hazırlanın. Kartlarınızı doğru oynarsanız, bu güçlü yeni bilgi kaynağı yalnızca size değil, tüm dünyaya fayda sağlayabilir.

Merkür gerilemesi 25 Nisan'da bitiyor!

25 Nisan'a kadar bir yükten kurtulmak isteyeceksiniz, çünkü Merkür gerilemesi nihayet sona erdiğinde işler hafiflemeye başlayacak. Koç burcunun 15 derecesinde doğrudan konumlanan bu gerileme özellikle yorucuydu, çünkü Koç çok gururlu bir burçtur, bu da ego kaynaklı anlaşmazlıkların akınına yol açmasının bir nedenidir. Ve Koç'un ateşli gezegen yöneticisi Mars , bu geri gidiş sırasında Satürn'ü engellemenin yanında durduğundan, muhtemelen kendinizi bir kaya ile sert bir yer arasında sıkışmış hissetmişsinizdir. Şans eseri, gerileme sonrası netlik çarpmak üzere, bu yüzden elmasa dönüşmek için tüm bu baskıya hazır olun.

Gezegenler 22-28 Nisan haftasında hangi burcu nasıl etkileyecek?

Güneşinize ve/veya yükselen burcunuza göre önümüzdeki haftadan neler bekleyebileceğinizi sizler için tek tek hazırladık. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçları sadece haftalık burç yorumlarınızı okuyup geçmeyin, yükselen burcunuzu da okuyun ve 22-28 Nisan haftasında olacaklara tam donanımla hazırlanın!

İşte 22-28 Nisan haftalık burç yorumları...

Koç burcu

Bu hafta kendinizden daha büyük bir şeye güvenebilmek adına sizin için önemli olan bir şeyden vazgeçmek için çabalıyor olabilirsiniz. Boğa güneşi 21 Nisan'da dönüştürücü Plüton'la kare oluşturuyor ve sizi hayallerinize ulaşmak veya kalbinizi bir topluluk çabasına açmak uğruna fedakarlık yapmaya teşvik ediyor.

21 Nisan'da Akrep burcunda yükselen Pembe Ay, akıllara durgunluk veren gerçekleri yüzeye çıkarıyor. Dönüşüm ve işlemlerle ilgili sekizinci evinizde gerçekleşen bu durum, daha derin bir yakınlık geliştirirken aynı zamanda sınırlarınızı güçlendirmenizi teşvik edecektir. Ayrıca finansal bir yatırımın getirisini de alıyor olabilirsiniz.

Merkür gerilemesi 25 Nisan'da sona erecek ve benliğinizin ilk evine netlik ve odaklanma getirecek. Geçtiğimiz üç hafta boyunca bu gerileme, kimliğinizden ve bundan sonra hangi eylemleri yapmanız gerektiğinden emin olmamanıza neden olmuş olabilir. Ve pek çok deneme yanılmanın ardından, daha güvenli bir kendini kabullenmeyle yola çıkıyorsun. 

Boğa burcu

Bu hafta, görülmek istediğiniz şekil ile gerçekte olduğunuz şekil arasında sürtüşmeler olabilir. Boğa güneşi, 21 Nisan'da yenileyici Plüton'la kare oluşturuyor ve gerçek benliğinizi tamamen göz ardı etmeden görüntünüzü iyileştirme baskısını artırıyor. Herkesin oynamak zorunda olduğu bir rol vardır, ancak bu sizin özgünlüğünüzün pahasına olmak zorunda değildir.

23 Nisan'da Akrep burcunda bir Dolunay yükseliyor ve ilişkilerde şok edici gelişmeler ortaya çıkıyor. Ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde kime güvenebileceğinizi ve kime güvenemeyeceğinizi gösterecek hakikat bombalarının patlamasına hazırlanın. Beklenmedik birinin güveninizi kazanmasına izin verin.

25 Nisan'da Merkür gerilemesi sona erdiğinde, kendinizi dünyadan daha az bitkin ve bitkin hissedebilirsiniz. Merkür bilinçaltı enerjilerle ilgili 12. evinizde bir kez daha ilerlemeye başlarken, sonunda tutunduğunuz kırgınlıkları bırakmaya hazır hissedebilirsiniz.

İkizler burcu

Bir bakış açısını bırakıp diğerini tercih etmek korkutucu gelebilir ama dünyanın bu hafta yapmanızı istediği şey de tam olarak bu. 21 Nisan'da Boğa burcundaki güneş Kova burcundaki Plüton ile kare açı yaparken, baştan çıkarıcı ve bunaltıcı bir macera sonunda size olaylara yepyeni bir bakış açısı gösterebilir. Ancak bu açıklamalardan bazılarını sindirmek zor olabilir.

23 Nisan'da Pembe Ay dolunayı yükselirken, kendinizi beslenmiş ve desteklenmiş hissetmek için zihninizin, bedeninizin ve ruhunuzun neye ihtiyacı olduğunu kabul edebilirsiniz. Günlük rutininizin yanı sıra iş-yaşam dengenizi çevreleyen açıklamalar inanılmaz derecede aydınlatıcı olabilir, özellikle de son zamanlarda işinizde çok fazla çalışıyorsanız.

25 Nisan'a gelindiğinde, Merkür'ün gerilemesi nihayet sona erdiğinde rahat bir nefes alabilirsiniz. Merkür yönetici gezegeniniz olduğundan, son birkaç hafta, özellikle sosyal yaşamınızı yönlendirmeye gelince, özellikle kafa karıştırıcı ve bunaltıcı geçti. Ancak bu bağlantılar ve açmazlar değerli gelişmelere yol açıyor.

Yengeç burcu

Büyük hayalleriniz ve yüce hedefleriniz olabilir, ancak bu hafta size olmak istediğiniz yere ulaşmadan önce hala yapacak çok iş olduğunu hatırlatan büyük bir hafta var. Boğa güneşi 21 Nisan'da açığa çıkan Plüton'la kare oluştururken, başarıya giden hızlı bir kısayol bulamayacaksınız, ancak uzun vadeli bir yatırım yapma gücünü bulacaksınız.

Akrep burcundaki Dolunay, 23 Nisan'da her şeyi renklendirerek sizi yaratıcı içgüdülerinizi kucaklamaya ve kendinizi ifade etmenin daha anlamlı bir yolunu bulmaya teşvik ediyor. Zevk ve tutkuyla ilgili beşinci evinize inen bu dolunay, sizi bir sonraki aşk ilginiz veya bir sonraki sanatsal fikrinizle tanıştırabilir.

Merkür gerilemesi nihayet 25 Nisan'da sona erdiğinde, kariyerinizi ve bundan sonra nereye gideceğini çevreleyen bir netlik patlamasıyla gelecek. İş akışınızda ve mesleki uğraşlarınızda çeşitli sorunları çözmeye çalıştınız ve şimdi rock'n'roll zamanı.

Aslan burcu

Mesleki sorumluluklarınız ile hayatınızdaki insanlara verdiğiniz sözler arasında bu hafta bir miktar itme ve çekme olabilir. 21 Nisan'da Toros güneşi dönüştürücü Plüton'la kare açı yaparken herkesi aynı anda mutlu edersiniz ancak uzun vadeli ilişkilerin güven, uzlaşma ve fedakarlığa dayalı olduğunu keşfedeceksiniz.

21 Nisan'da Akrep burcundaki Dolunay, özellikle kişisel yaşamınız söz konusu olduğunda endişe verici bilgileri yüzeye çıkarabilir. Özel konularla ilgili dördüncü evinizde yükselirken, sonunda evinizin ve ailenizin dinamiklerini etkileyen büyük bir geçişin farkına varabilirsiniz.

Merkür gerilemesi 25 Nisan'da sona eriyor ve tam anlamıyla eğlendiğinize dair bir fikir getiriyor. Okula dönme, yeni çalışmalara dalma veya tutkulu olduğunuz bir şeye olan inancınızı yenileme zamanının geldiğini fark edebilirsiniz. Eğer başardığınız şey sizin için önemli değilse, halka açık bir başarı gösterisinin hiçbir anlamı yoktur.

Başak burcu

Şu anda, kendinizi canlı hissetmenizi sağlayacak yüceltici yaşam deneyimlerini arzuluyorsunuz. Ama üzerinizdeki bunca iş varken kimin maceraya vakti var ki? 21 Nisan'da Boğa güneşi ezici Plüton'la kare oluştururken, bir makinenin dişlisi yerine gerçekten bir insan olduğunu hissedebilmeniz için daha fazla sınır koymanız gerekebilir.

Akrep burcundaki Dolunay, yakın arkadaşlarınızın ve kardeşlerinizin iletişimiyle ilgili üçüncü evinizde yükseldiğinde, 23 Nisan'a kadar dramatik bir konuşma gerçekleşebilir. Özellikle öğrendiklerinizin işlenmesi zorsa, düzenli olarak etkileşimde bulunduğunuz biriyle paylaştığınız dinamikte bir değişiklik olabilir.

Şans eseri, Merkür gerilemesi 25 Nisan'da sona erecek ve size kaosun ortasında parlak bir nokta sağlayacak. Merkür yakınlık, finansal bağlar ve güven ile ilgili sekizinci evinizde ilerlemeye başlarken, büyümenizi engelleyen borçlarınızı ödemeye başladığınızdan emin olabilirsiniz. İşin zor kısmı artık bitti.

Terazi burcu

Bu hafta en derin duygularınız sergileniyor ve sizi daha derin bir kırılganlığı benimsemeye zorluyor. 23 Nisan'da Boğa burcundaki güneş, yeniden doğuş gezegeni Plüton'la kare açı yaparken, romantik bir ilişkide gerginlik veya çatışmayla karşılaşabilirsiniz. Arzularınız hissettiğiniz güven düzeyiyle uyumlu olmayabilir, bu nedenle midenizdeki kelebeklerin de uyarı olabileceğini unutmayın.

23 Nisan'da, para ve öz değerle ilgili ikinci evinizde bir Dolunay yükseliyor ve finansal durumunuzdaki olası bir değişime dair farkındalığınızı getiriyor. İster büyük bir satın alma işlemi yapıyor olun, ister tasarruf etme zamanının geldiği gerçeğini kabulleniyor olun, bolluk artışı yoldadır.

Merkür gerilemesi nihayet 25 Nisan'da sona eriyor ve ilişkilerinizdeki çatışmayı ve uyumsuzluğu düzeltiyor. Geçmişinizdeki insanlarla yeniden bağlantı kurduysanız, sanki bir kapanış bulmuş gibi hissedebilirsiniz. Hem müttefiklerinizin hem de düşmanlarınızın size öğrettiği dersleri işlemenin zamanı geldi. 

Akrep burcu

Seçtiğiniz aile ile birlikte doğduğunuz aile arasında büyük bir fark var. Bu hafta Boğa burcundaki güneş simyasal Plüton'la kare oluştururken bu iki grup arasında sürtüşmeler yaşanabilir ve herkesin gizli niyetleri gün ışığına çıkabilir. Her zaman istediğiniz ilişkiye sahip olmak için yeni bir aşk anlayışını benimsemeniz gerekebilir.

23 Nisan'da Akrep burcundaki Dolunay, köklü gerçekleri parıldatıyor. Kendinizin uykuda olan veya daha önce bilmediğiniz kısımlarını keşfediyor olabilirsiniz. Sırf eskiden olduğun kişiye bağlı olman, hâlâ öyle olduğun anlamına gelmez. Akrep burcunun dönüşümün ve yeniden doğuşun burcu olduğunu unutmayalım.

Günlük görevler ve rejimlerle ilgili altıncı evinizdeki Merkür'ün gerilemesi sayesinde son birkaç hafta telaşlı geçti. Artık Merkür gerilemesi 25 Nisan'da sona erdiğine göre, sizi topraklayan ve şımartan ritüellerden ödün vermeden günlük görevlerinizi yerine getirmenin daha yumuşak bir yolunu keşfedebilirsiniz. 

Yay burcu

Tutamayacağınız çok fazla söz verdiyseniz bu durum bu hafta tekrar aklınıza gelebilir. Boğa güneşi 21 Nisan'da açığa çıkan Plüton'la kare oluştururken, başarmak için yola çıktığınız şeyi başarmak için yalnızca çok fazla zamanınız ve enerjiniz olduğunu fark edebilirsiniz. Tabağınızda ne kadar şey olduğu konusunda dürüst olmanın zamanı gelmiş olabilir.

23 Nisan'da Pembe Ay dolunayı doğduğunda, gizli duyguları yüzeye çıkarabilir, sizi güzelce ağlamaya ve her şeyi serbest bırakmaya teşvik edebilir. İyileşme karmaşıktır ve günlük hayatta hayatta kalabilmek için çoğu zaman gerçeğinizi bir kenara bırakıp işe koyulmanız gerekir. Bu dolunay her şeyi yeniden gündeme getirebilir, sonunda duygularınızı hissedebilir ve kendinizi onlardan özgürleştirebilirsiniz.

25 Nisan'a kadar Merkür gerilemesi nihayet sona erecek ve doğrudan eğlence ve zevkle ilgili beşinci evinize yerleşecek. Bu, ilham duygunuzu ve hayata karşı coşkunuzu yenileyebilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere bile yol açabilir, özellikle de flört son zamanlarda dev bir inişli çıkışlı yolculuksa.

Oğlak burcu

Özellikle birine aşıksanız, arzularınız 21 Nisan'a kadar doruğa ulaşabilir. Boğa burcundaki güneş, gölgeli Plüton'la kare oluştururken, özlediğiniz tatmini elde etmek için vermeniz gerekenden daha fazlasını harcadığınızı görebilirsiniz. Sırf birini etkilemek için kendinizi alçaltmayın ve sırf iyi vakit geçirmek adına banka hesabınızı boşaltma konusunda dikkatli olun.

23 Nisan itibarıyla sosyal hayatınızla ilgili ağır gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Dolunay, toplulukla ve daha yüksek ideallerle ilgili 11. evinizde yükselirken, kiminle vakit geçirdiğiniz ve bunların hayatınız üzerinde olumlu bir etkisi olup olmadığı konusunda açıklamalara yol açabilir. İlgi alanlarınızı gerçekten paylaşan ve hayallerinizi önemseyen insanlarla bağlantılar kurmaya hazır olabilirsiniz.

25 Nisan'da Merkür gerilemesi sona erdiğinde, özel hayatınızla ilgili büyük bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz ve aileniz anlaşamıyorsanız ve eviniz darmadağınsa, bu değişim olayları daha net görmenize ve aynı fikirde olmanıza yardımcı olacaktır.

Kova burcu

Evinizde daha güçlü bir güvenlik ve anlayış duygusuna özlem duyuyorsunuz ve eğer siz ve sevdikleriniz aynı fikirde değilseniz, 21 Nisan itibarıyla kendiniz için ayağa kalkmak isteyebilirsiniz. Bu, Boğa güneşinin karşı karşıya geleceği zamandır. Kova burcundaki Plüton ile gizli güçlerinizi açığa çıkarıyor ve sizi siz yapan şeyin ne olduğunu size hatırlatıyor . Olmadığınız biri olma baskısını ortadan kaldırın ve gerçekte kim olduğunuzu öğrenin.

Akrep burcundaki Dolunay, 23 Nisan'da işleri sarsacak ve kariyerinizde neyi başarmayı hedeflediğiniz ve kendinizi nasıl markalamanız gerektiği konusunda size bir açıklama yapacak. Göğsünüzde bu kadar yakın tuttuğunuz kartları dünyaya göstermenin zamanı gelmiş olabilir, çünkü sonunda ne üzerinde çalıştığınızı açıklamaya hazırsınız.

Geçtiğimiz birkaç haftadır Merkür'ün gerilemesi iletişimi daha garip ve bunaltıcı hale getiriyor. 23 Nisan'da sona erdiğinde, yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıracak ve sonunda söylemeye çalıştığın şey için doğru kelimeleri bulacaksın.

Balık burcu

Kime güvendiğinize dikkat edin, çünkü bu hafta gizli düşmanlar kol geziyor. Boğa güneşi 21 Nisan'da manipülatif Plüton'la kare oluştururken, gizli nefretinize kazara bir sürü cephane vermeden gerçeğinizi paylaşmaya gelince kendinizi ipte yürürken bulabilirsiniz. Herkese her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz, özellikle de bunu size karşı kullanabilirlerse.

23 Nisan'a kadar Akrep burcundaki Pembe Ay, ağaçlar için ormanı kaçırmamanızı hatırlatacak. Her küçük ayrıntıyı parçalara ayırıp her kusura odaklanmak yerine, bir adım geriye çekilin ve her şeyin nasıl bir araya geldiğini görün. Gerçekliğin çok daha parlak bir resmi var, o yüzden kendinize her şeyin yoluna gireceğine inanma izni verin.

Aşırı harcama yapıyorsanız veya finansal alışkanlıklarınızda yapılması gereken değişiklikleri kabulleniyorsanız, 25 Nisan'da Merkür gerilemesi sona erdikten sonra bunların hepsi çok daha kolay yönetilebilir hale gelecektir. Gereksiz satın almalardan kaçının ve paranızı sizin için gerçekten önemli olan şeylere harcamaya odaklanın. 

Kaynak: HABER MERKEZİ
KONULAR: Astroloji

YORUMLAR

Haftalık burç yorumları 22-28 Nisan 2024: Merkür gerilemesi bir patlamayla sona erecek aman dikkat!
haberine yorum yapın
0 YORUM