Görenler şok oldu: Bir lahmacunun fiyatı 950 TL!

Yaz sezonu Bodrum için farklı bir anlam ifade ediyor. Özellikle Yalıkavak ve Turgutreis gibi büyük marinalara ev sahipliği yapan Bodrum, lüks restoran ve otelleriyle de öne çıkıyor. Fakat her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum’da lahmacun fiyatları gündemdeki yerini alıyor. İşte Bodrum’da fahiş lahmacun fiyatları..

Görenler şok oldu: Bir lahmacunun fiyatı 950 TL!
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

Muğla’nın gözde tatil beldesi Bodrum, yılın her mevsimi yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Geçen yıl Bodrum’u deniz ve hava yoluyla 1 milyon 375 bin yabancı turistin ziyaret ettiği açıklanmıştı. Bu sayıya yerli turistleri de eklediğimizde Bodrum’da yaz aylarında oldukça yoğun bir kalabalık oluşuyor.

Yaz sezonu Bodrum için farklı bir anlam ifade ediyor. Özellikle Yalıkavak ve Turgutreis gibi büyük marinalara ev sahipliği yapan Bodrum, lüks restoran ve otelleriyle de öne çıkıyor. Fakat her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum’da lahmacun fiyatları gündemdeki yerini alıyor.

Peki 2024 yazında Bodrum’da bir lahmacun ne kadar olacak?

Sabah’ın haberine göre; lüks beachlerde bir lahmacun 950 TL’ye satılıyor. 

Bodrum’un gözde tatil beldelerinden Türkbükü’nde geçen yıl 500 TL’ye satılan bir lahmacunun fiyatı bu yıl 950 TL’ye yükseldi. 

Yine Türkbükü’nde geçen yıl 3 bin 500 TL olan şezlong fiyatı ise 6 bin TL’ye dayandı. 

Bodrum’da günlük tekne kiraları geçen yıl 700-7000 bin Euro arasında değişirken bu yıl 1000-10000 bin Euro bandına tırmandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.