GİB’e 382 sürekli işçi alınacak! Kadın erkek, şoför, temizlik ve güvenlik görevlisi alımları Türkiye genelinde yarın başlıyor

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı için 382 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında İŞKUR’un çevrim içi platformu üzerinden gerçekleştirilecek.

GİB’e 382 sürekli işçi alınacak! Kadın erkek, şoför, temizlik ve güvenlik görevlisi alımları Türkiye genelinde yarın başlıyor
Yayınlama: 21.04.2024
A+
A-

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 382 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) (esube.iskur.gov.tr) adresi üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İşçi alımı için kura, sözlü ve uygulamalı sınavlar yapılacak. Sınav sonuçlarına göre İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför kadrolarında çalışacak personel belirlenecek. Güvenlik görevlisi kadrosunda 150 erkek, 50 kadın; temizlik görevlisi kadrosunda 120 erkek, 20 kadın; şoför kadrosunda ise 42 erkek işçi alınacak.

Sözlü ve uygulama sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, sınav yerleri ve tarihleri ile sonuçları Göç İdaresi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden takip edebilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.