Gaziantep’te korkunç kaza 9 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Gaziantep’te İslahiye-Hatay kara yolunda beton mikseri ve minibüsün çarpışması sonucu 9 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Kazadan saniyeler öncesi kameralara yansıdı. Beton mikseri sürücüsü tutuklandı.

Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Gaziantep’te dün akşam saatlerinde İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkiinde korkunç bir kaza meydana geldi. Latif Örs’ün kullandığı minibüs ile Mehmet Göğüş idaresindeki çimento yüklü araç çarpıştı. Kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı.

Kazada Hayatını Kaybedenler Toprağa Verildi

Kazada hayatını kaybeden Şükrü Sağlam, Sena Taşkın, Sıdıka Ümran Yıldırım, Elif Görmez, Rakibe Erinmez, Sultan Erinmez, Sude Çelik, Hatice Günen ve Sibel Sağlam’ın cenazeleri İslahiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yeşilyurt Mahallesi’nde helallik alındı. Daha sonra Yeşilyurt Mahalle Mezarlığı’nda düzenlenen törenle cenaze namazları kılındı ve 8’i buraya defnedildi. Sude Çelik’in naaşı ise Esenler Mahallesi’nde toprağa verildi.

Kazadan Saniye Önce Kameralarda

Kazadan saniyeler öncesine ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde çimento yüklü aracın Hatay yönünden İslahiye’ye doğru seyir halindeyken sol şeritte ilerlediği ve bir otomobili solladığı anlar yer alıyor.

Beton Mikseri Sürücüsü Tutuklandı

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Hastaneye kaldırılan beton mikseri sürücüsü Mehmet Göğüş tedavisinin ardından gözaltına alındı. Hakkında hazırlanan evrakla adliyeye sevk edilen Göğüş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazada yaralanan 11 kişinin tedavisi ise hastanelerde devam ediyor.

Bu korkunç kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kazanın nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Kaynak: ANADOLU AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.