Fenerbahçe’de ipler çok önceden kopmuş! Fenerbahçe’de ortalığın karıştığı olaylar…

Fenerbahçe’deki sezonun coşkulu başlamasının ardından yaşanan hayal kırıklığı, takım içindeki sıkıntıları da beraberinde getirdi. Çarpıcı iddialara göre, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, takımın lider oyuncularından Tadic, Fred ve Dzeko ile sorun yaşadığı ve son maçlarda kadroya alınmayan Leonardo Bonucci’nin tesislerde sorun çıkardığı belirtiliyor.

Fenerbahçe’de ipler çok önceden kopmuş! Fenerbahçe’de ortalığın karıştığı olaylar…
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Dün akşam Konyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ve Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkaran Fenerbahçe’de, sezonun başındaki coşkulu atmosferin yerini hayal kırıklığına bırakmasıyla birlikte takım içinde yaşanan sıkıntılara dair çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, teknik direktör İsmail Kartal, başlangıçta takımın lider oyuncuları Tadic, Fred ve Dzeko’ya fikirlerini danışıyordu. Ancak ilerleyen süreçte Kartal ile bu oyuncular arasında fikir ayrılıkları ortaya çıktı.

Neler olmuş neler! İşte Fenerbahçe'de ipleri koparan olaylar

Özellikle Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalınan maçın ardından, Kartal ile oyuncular arasındaki bağların koptuğu ve oyuncuların sezon sonunu beklemeye başladığı ifade edildi. Son maçlarda kadroya alınmayan Leonardo Bonucci’nin ise Konyaspor maçında kadroda olmadığını öğrenince tesislerde sorun çıkardığı ve kapıları tekmelediği iddia edildi.

Tivibu Spor’da konuşan spor yorumcusu Elvir Balic, İsmail Kartal ile takım arasındaki bağın tamamen koptuğunu belirterek, “Futbolcular teknik direktörden memnun değilse, hiçbir şey yapamazsın. Oyuncuların %90’ı çok önceden İsmail Hoca ile bağları koparttı” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. Bu durum, takım içindeki iletişim ve uyum sorunlarının Fenerbahçe’nin performansını olumsuz etkileyebileceğine işaret ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.