Fenerbahçe 179 milyon euroluk süper yıldızı hedefinde! Bomba transfer geliyor!

Fenerbahçe, sezon sonunda Benfica ile yollarını ayırması beklenen Arjantinli süper yıldız Ángel Di María’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte transfer detayları..

Fenerbahçe 179 milyon euroluk süper yıldızı hedefinde! Bomba transfer geliyor!
Yayınlama: 06.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe, transferde yine bomba bir hamle yapmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertliler, 179 milyon euroluk süper yıldız Ángel Di María’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Di María Fenerbahçe’ye Mi Geliyor?

Fotomaç’ın haberine göre Fenerbahçe, sezon sonunda Portekiz devi Benfica ile yollarını ayırması beklenen Arjantinli süper yıldız Ángel Di María’yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. 36 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Benfica formasıyla bu sezon 46 maçta 16 gol ve 15 asist üretti.

İddialı Hedefler:

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Tadic, Dzeko ve Fred gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez de Di María’yı kadrosuna katarak gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir mücadele vermeyi hedefliyor.

1+1 Yıllık Sözleşme:

Sarı-lacivertli ekibin, Di María ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamayı hedeflediği iddia edildi. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Di María için bugüne dek toplamda 179 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kariyeri:

Futbol kariyeri boyunca 766 karşılaşmada görev alan Di María, bu karşılaşmalarda 178 gol ve 267 asist üretti. Deneyimli futbolcu, Manchester United, Real Madrid, Paris Saint-Germain gibi dev kulüplerde de forma giydi.

Fenerbahçe Tüm Şartları Zorlayacak:

Fenerbahçe’nin Di María’yı kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü. Kanarya’nın bu transferi gerçekleştirmesi halinde, Di María’nın Fenerbahçe’de son durağı olacağı da konuşuluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.