Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldüren baba videoda her şeyi anlatmış: Yoksulluktan yoruldum

Kilis’te yaşanan aile katliamına dair detaylar ortaya çıktı. Şahıs, karısını ve üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti. Sosyal medyada paylaştığı bir videoda, “Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı. Sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldüren baba videoda her şeyi anlatmış: Yoksulluktan yoruldum
Yayınlama: 07.05.2024
A+
A-

Kilis’te yaşanan trajik olayda, bir şahıs eşini ve üç çocuğunu boğarak ve makas darbeleriyle öldürdükten sonra intihar etti. Geçtiğimiz gece Nedim Ekmen Mahallesi’nde gerçekleşen bu olayın ardından bir komşunun ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde 5 cansız bedenle karşılaştı. Cesetler otopsi için Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Ailesini katleden şahsın intihar etmeden önce sosyal medyada paylaştığı bir video ise olayın nedenlerini aydınlattı. Videoda, “Karım beni severdi ve saygı duyardı, ben de onu seviyordum, bana ihanet falan yapmadı. Sadece yoksulluktan yoruldum, diğer akrabalarım gibi dilencilik yapmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve yetkililer, olayın nedenlerini ve ayrıntılarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.