Enerjisa Üretim 3×3 Cup Kızlar Turnuvası Aydın’da gerçekleştirildi

Enerjisa Üretim, Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Muğla bölgelerini kapsayan “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar basketbol turnuvasını Aydın’da düzenledi.

Enerjisa Üretim 3×3 Cup Kızlar Turnuvası Aydın’da gerçekleştirildi
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

ASLIHAN EKER/ÖZEL HABER

Enerjisa Üretim, Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Muğla bölgelerini kapsayan “Enerjisa Üretim 3×3 Cup” kızlar basketbol turnuvasını Aydın’da düzenledi. “Enerjimiz Basketbol” sloganı ile gerçekleştirilen turnuvada, 12-17 yaş arası 16 takım ve 65 lise öğrencisi mücadele etti.

Turnuvada Çanakkale Yıldızları birincilik kupasını kazandı

İlk kez 2023 yılında erkekler kategorisiyle başlayan 3×3 Cup’ın bu sene kızlar kategorisi de büyük ilgi gördü. Lise kategorisindeki profesyonel basketbolcuların da yer aldığı turnuvada, basketbol heyecanının yanı sıra sporculara sürdürülebilirlik ve spor psikolojisi konularında da bilgiler aktarıldı.

Turnuvada dereceye giren takımlar şu şekilde:

Çanakkale Yıldızları
Balıkesir Perileri
Hedef Çanakkale
Muğla Bademi

“Gençlerimiz arasında basketbolu yaygınlaştırmak en büyük amaçlarımızdan biri”

Enerjisa Üretim Sürdürülebilirlik Mentoru Mehmet Eynehan, turnuvayı ziyaret ederek genç sporcularla bir araya geldi ve turnuvanın önemini vurguladı. Eynehan, “Enerjisa Üretim olarak bu turnuvayı gelenekselleştirmek için çalışıyoruz. Güler Legacy’nin desteğiyle gençlerimize değerli deneyimler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

“Bu organizasyonu daha fazla yere yaymak ve sporcuların hayatlarına dokunmaya devam etmeyi arzuluyoruz”

Eski milli basketbolcu ve Güler Legacy Kurucusu Muratcan Güler ise şunları söyledi: “Genç kızlarımıza sadece basketbol oynatmaktan ziyade; rekabet ortamında takım olmayı ve birlikte hareket etmeyi başarabilmeyi, saygı ve sevgi içerisinde mücadele edebilmeyi hayatlarına katmak en büyük hedeflerimizden bir tanesi. Bu organizasyonu daha fazla yere yaymak ve sporcuların hayatlarına dokunmaya devam etmeyi arzuluyoruz.”

Enerjisa Üretim 3×3 Cup, gelecek yıllarda da farklı şehirlerde devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.