En uygun Samsun telefon Galaxy A35 tanıtıldı!

Enflasyondaki artış telefon fiyatlarını da vurdu. Samsung’un yeni gözdesi Galaxy A35, yüksek yenileme hızına sahip AMOLED ekranı ve güçlü Exynos 1380 çipi ile dikkat çekiyor. Model, fiyat performans açısından en uygun Samsung telefon olmaya aday.

En uygun Samsun telefon Galaxy A35 tanıtıldı!
Yayınlama: 13.03.2024
A+
A-

Samsung’un yeni akıllı telefon modeli Galaxy A35, plastik çerçeveli ve plastik arka kapaklı tasarımıyla kullanıcıların karşısına çıktı. Bu model, özellikle güç ve ses düğmelerinin çerçeveden biraz yükseltilmiş olmasıyla dikkat çeken yeni bir tasarıma sahip. 6.6 inç büyüklüğündeki SuperAMOLED ekranı, Corning Gorilla Glass Victus ile korunuyor ve 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde FHD+ görüntü kalitesi sunuyor. Ekranın 120Hz tazeleme hızı, kullanıcı deneyimini daha akıcı hale getiriyor.

Galaxy A35, içerisinde Exynos 1380 yonga seti bulunduruyor. Bu yonga seti, geçen yılın Galaxy A54 modelinde de kullanılmıştı. Cihaz, 8GB’a kadar RAM ve 256GB’a kadar depolama alanı seçenekleriyle sunuluyor. Ön tarafta 13MP çözünürlüğünde bir kamera bulunurken, arka tarafta OIS destekli 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve 5MP makro kamera yer alıyor.

Fiyatıyla, en uygun Samsung telefon olmaya aday

Orta segmentin yeni kralı Galaxy A35 tanıtıldı; uygun fiyatıyla rakipsiz olabilir
Telefon, parmak izi sensörünü ekranın altına gizlemiş ve IP67 sertifikasıyla toz ve suya karşı dirençli olduğunu kanıtlıyor. Çift stereo hoparlör, kullanıcılara kaliteli bir ses deneyimi vaat ediyor. Android 14 tabanlı One UI 6.1 ile gelen cihaz, Samsung tarafından dört nesil işletim sistemi güncellemesi ve beş yıl güvenlik güncellemesi alacağı taahhüt ediliyor.

Cihazın enerjisi, 5,000mAh kapasiteli bir bataryadan geliyor ve 25W hızlı şarj desteğine sahip. Galaxy A35, Avrupa pazarında 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip temel modeli için 380€ (yaklaşık 457.80$) fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Cihaz, Leylak, Limon, Buz Mavisi ve Lacivert olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunuluyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.