Elite World ilk yurt dışı otelini Fildişi Sahili’nde açıyor

Elite World Hotels & Resorts, franchise iş modeli ile büyüme hedefi çerçevesinde ilk yurt dışı otelini Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde açmak için imzaları attı.

Elite World ilk yurt dışı otelini Fildişi Sahili’nde açıyor
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

Derya ÖZGÜR/ÖZEL HABER

Fildişi Sahili Cumhuriyeti Ekonomi ve Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Prof. Kouakou Kouadio Clément, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Dr. Jean-Marie Atta Kouacou, Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi, Elite World Hotels & Resorts İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Mahmut Sürmen, yatırımcı firma Bodo Services SARL Yönetim Kurulu Başkanı Aristide Konan ve bürokratların katılımıyla gerçekleştirildi.

 3 bin 500 kişilik oditoryum ile dev organizasyonlara ev sahipliği yapacak

Ülkenin başkenti Yamoussoukro yer alacak otel, farklı konaklama ihtiyaçlarına cevap veren 8 markaya sahip Elite World zincirinin lüks kategorideki Elite World Grand markasıyla hizmet verecek. Yatırımı Bodo Services SARL firması tarafından yapılacak ve franchise iş modeliyle Elite World tarafından işletilecek Elite World Grand Yamoussoukro; 300 oda, 2 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1 casino, lobi bar, kongre merkezi, açık ve kapalı havuz, spa merkezi, aqua park ile şehrin en büyük kapasitedeki oteli olacak. Şehrin en büyük kongre merkezinin yanı sıra 3 bin 500 kişilik bir oditoryuma da sahip olacak otel, bölgede yapılacak büyük çaplı organizasyonlara da ev sahipliği yapacak.

 Van kahvaltısını Fildişi Sahili’ne de taşıyacak

100 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek otelin inşaatına 6 ay içesinde başlanacak. 2026 Haziran ayında ise Elite World Grand Yamoussoukro’nun 2026 yılının haziran ayında ise ilk müşterilerini ağırlaması hedefleniyor. Elite World zincirinin Türk mutfağı, restoranı ve markalarını da taşıyacağı otel, hem lezzetleri hem de hizmetleri ile bölgede fark yaratacak. Elite World zinciri, yakın zamanda otellerinde başlattığı “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesiyle Van kahvaltısını kültürel ve gastronomik bir değer olarak dünyaya tanıtma misyonuna Fildişi Sahili’nde işleteceği otelde de devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.