CZN Burak o sözler üzerine çıldırdı! ‘Yürüyen Adam’ senin yüzünden öldü

Geçtiğimiz günlerde, Kayseri’den İstanbul’a CZN Burak’ın yanına gitmek için yola çıkan ve canlı yayında tır çarpması sonucu hayatını kaybeden “Yürüyen Adam” lakaplı sosyal medya fenomeni Neşet Turan üzerinden yapılan bir yorum, ünlü şefi çıldırttı.

CZN Burak o sözler üzerine çıldırdı! ‘Yürüyen Adam’ senin yüzünden öldü
Yayınlama: 02.05.2024
A+
A-

CZN Burak, kendisine yapılan bir yoruma, “Rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ve buraya yürüyerek gelmeye çalıştığını görmedim. Bu nasıl bir yorum seni zaten savcılığa vereceğim ama sen insan mısın?” şeklinde tepki gösterdi.

Kayseri’de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile bir araya gelmek için Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek yola çıkmıştı. Ancak fenomen geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedince CZN Burak’a suçlayıcı yorumlar yapıldı.

 CZN Burak, kendisine yöneltilen suçlayıcı yorumlara daha fazla dayanamadı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, Turan’ın yanına geldiğini bilmediğini belirtti ve “Rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu ve buraya yürüyerek gelmeye çalıştığını görmedim. Ben benim oraya yürüyerek gelin demedim, rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştım cenazesine geleceğimi söyledim. Bu nasıl bir yorum seni zaten savcılığa vereceğim ama sen insan mısın?” şeklinde sert bir yanıt verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.