“ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü desteği fazlasıyla hak ediyor”

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, son 17 yılda Adana’nın en başarılı kulübü olan Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupası’nı kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü yöneticilerini tebrik ederek, “Büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan kulübümüz desteği fazlasıyla hak ediyor” dedi.  

“ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü desteği fazlasıyla hak ediyor”
Yayınlama: 30.04.2024
A+
A-

ZİYA İPEK- ÖZEL HABER 

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SPor Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, Adana eski milletvekili Yönetici Kemal Sağ ile Medya İletişim Direktörü Kamil Yalçın Göl, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’yı ziyaret ederek, üzerinde Başkan Demirçalı’nın adının yazılı olduğu özel formayı hediye etti. 

Başkan Demirçalı, ziyaretten mutlu olduğunu ifade ederek, belediye olarak sadece futbola değil tüm sporlara destek vereceklerini bildirdi. Türkiye Kupası’nı kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü’nün Lig Şampiyonluğu ile birlikte sezonu iki kupa ile kapatmasını takdire değer gördüğünü aktaran Demirçalı, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Demirçalı, büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan bu takımın desteklenmesi gerektiğini, belediyenin de elinden gelenleri tanıtım için omuzlamaya hazır olduklarını vurguladı. 

“Belediyelerden 2-3 dönüm arazi tahsisi bekliyoruz”

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş de Adana’da masa tenisine ait özel bir salonları  bulunmadığını ifade ederek, sponsorları aracılığıyla bir tesis kazandırmak için belediye başkanlarından 2-3 dekar alan tahsisi beklediklerini ifade etti. Türemiş, “Binamızı ve kamp yerini kendi imkanlarımız ile yapacağız.” dedi. 

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Yöneticisi Kemal Sağ da sporcu sayısı ve elde ettikleri başarılar ile Adana’nın gururu olmanın kendilerine büyük moral verdiğini anlatarak, yerel yöneticilerin büyük başarılara imza atan masa tenisi branşına sahip çıkarak destek vermelerini istediklerini dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.